voteaza cartea lunii august - vedete

Vedete și cărți – votează cartea lunii august!

de / July 4th, 2018 / 194 vizualizari

Mi s-a atras atenția la un moment dat că citesc cărți ale unora sau altora, “fete care scriu în reviste”, și că ar trebui să-mi îndrept atenția spre literatură… Wait, what?! Am ridicat sprânceana, am zâmbit și am mers mai departe mândră tare că am și autografele fetelor la care domnul în cauză se referea. Dacă avem o regulă, noi cei de la Serial Readers (și îmi place să cred că ești în aceeași barcă cu noi), atunci e aceea că nu judecăm. Fie că citești clasici, fie că citești literatură contemporană, fie că preferi romance, thriller, SF sau YA, atunci ești binevenit în clubul nostru. Dar să ne spui ce să citim și ce să nu citim, atunci nu e ok. Iar să ne spui să nu citim o carte pentru că autorul/autoarea ți se pare ție că face vrăji sau are tocuri prea înalte sau apare prea des la TV, atunci te invit să apeși X-ul din dreapta sus, dreapta – cum privești monitorul.

Când vine vorba de cărți, cred că orice carte e bună atâta timp cât ai ceva de învățat din ea. Iar dacă o carte îți aduce bucurie, dacă îți oferă o lecție sau, pur și simplu, te relaxează, atunci și-a făcut treaba. Așa am ajuns la tema propusă pentru luna august, literatură pentru toți. V-am invitat să ne recomandați cărți scrise de diferite persoane publice (actori, manechine, politicieni, cântăreți, regizori, etc.). Patru dintre aceste recomandări au intrat la vot, iar una dintre ele va fi cartea lunii august.

Iată care sunt propunerile:

Holy Cow, de David Duchovny
Caractere atipice, Tom Hanks
Mirror, Mirror, Cara Delevingne
Tarantula, Bob Dylan

Dacă ar fi să aleg, probabil aș alege cartea a cărui autor mi-e mai drag (ținând cont de filmele în care a jucat) – uite cum mi s-a redus mie lista. Dar nu vă spun care e acela, ci vă invit să-mi spuneți ce carte vă atrage pe voi cel mai mult. Înainte de asta (sau după), votați una dintre cărți. Voi decideți care va fi cartea lunii viitoare!

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii SEPTEMBRIE!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult