Mirror, Mirror

scrisa de Cara Delevingne, Rowan Coleman

Mirror, Mirror de Cara Delevingne, Rowan Coleman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mirror, Mirror 33.99 lei *
Mirror, Mirror 35.1 lei *
Mirror, Mirror 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Cara Delevingne, Rowan Coleman
Traducator (i): Raluca Furtună
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-400-500-7
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Prieten. Iubit. Victimă. Trădător.
Ce vezi când te uiți în oglindă?

Poate că nu sunt persoana cinstită care îmi închipuiam că sunt.
Poate că sunt de fapt un monstru.
Red, Leo, Rose și Naomi sunt niște inadaptați. Red are o mamă alcoolică și un tată mereu absent. Leo are un frate care îl ademenește într-o lume întunecată și violentă. Rose încearcă să uite de suferințele trecutului apelând la aventuri și alcool. Naomi fuge de acasă, căutând libertatea pe care pare să n-o găsească nicăieri. Cei patru prieteni se simt singuri împotriva tuturor, până când înființează împreună o formație, Mirror, Mirror – propria lor familie, singurul loc unde pot fi cu adevărat ei înșiși.
Apoi Naomi dispare și e găsită aproape moartă în Tamisa, iar poliția crede că a fost o încercare de sinucidere nereușită. Prietenii ei sunt devastați. Ar fi trebuit să aibă grijă unii de alții, cum de n-au văzut semnele prevestitoare? Oare cât de bine o cunoșteau pe Naomi? Și cât de bine se cunosc între ei?
Dar după ce o serie de indicii îi face să se îndoiască de ipoteza poliției, Red, Leo și Rose sunt nevoiți să se confrunte cu propriile lor frici și secrete întunecate. E o călătorie care le va bulversa lumea. Nimic nu va mai fi la fel, pentru că, odată spartă, o oglindă nu mai poate fi reparată.

Supermodelul internațional și actrița Cara Delevingne ne oferă un tulburător roman de debut despre prietenie, identitate și caracterul înșelător al aparențelor.


Carti similare cu Mirror, Mirror

Becks merge la școală

Becks merge la școală

de Cristina Boncea

mai mult
Casa nebunilor

Casa nebunilor

de Andre Baillon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!