Termeni si conditii

Acordul dumneavoastra
Pentru a utiliza acest site este necesar sa acceptati termenii si conditiile prezentate mai jos. Utilizarea acestui site in continuare presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

Siteul SerialReaders.com
SerialReaders.com este un site care permite membrilor crearea de liste de carti, comunitati de prieteni, grupuri de discutii si publicarea de recenzii si pareri despre carti. Nu trebuie sa va inregistrati pentru a putea vizita sau lasa comentarii pe SerialReaders.com, insa pentru a avea acces la anumite functionalitati: contactarea altor membri, publicarea de recenzii, votare etc e nevoie sa va creati un cont de membru. La crearea contului trebuie sa furnizati informaţiile solicitate. Utilizarea SerialReaders.com se poate face doar cu respectarea urmatorilor termeni de folosinta:
- Puteti utiliza situl numai in interes personal
- Veti respecta termenii si conditiile acestui site
- Nu vezi utiliza, copia nicio parte a acestui site fara acordul administratiei sitului
- Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara acordul nostru
- Nu veti utiliza SerialReaders.com pentru colecta informatii personale ale membrilor sitului sau pentru a le instraina
- Nu veti compromite integritatea sitului si securitatea acestuia si nu veti adauga date invalide, virusi etc.
SerialReaders.com nu isi asuma responsabilitata pentru probleme tehnice legate de functionarea site-ului. Sunteti in totalitate responsabil de interactiunile cu ceilalti utilizatori SerialReaders.com si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele dispute. Ne rezervam dreptul de a monitoriza discutiile dintre membri pentru a evita eventualele dispute.

Publicarea de continut
Anumite functionalitati ale SerialReaders.com permit utilizatorilor sa publice recenzii, comentarii, articole si alte informatii. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.
Sunteti de acord sa nu publicati continut care:
- este protejat de drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane; puteti sa publicati astfel de continut daca sunteti autorul sau daca aveti acordul autorului de drept
-ar putea dauna sitului SerialReaders.com sau unei terte persoane
- este vulgar, obscen, defaimator, rasist, este impotriva legii sau nepotrivit
- contine solicitari de colaborari comerciale sau informatii publicitare

SerialReaders.com isi asuma dreptul de a modera si elimina orice continut considerat inadecvat sau care nu respecta prevederile de mai sus. SerialReaders.com nu raspunde pentru acuratetea, siguranta, utilitatea continutului si nici pentru gradul in care acestea respecta drepturile de proprietate. SerialReaders.com va pune la dispozitie modalitati prin care sa semnalati acest tip de continut insa nu garanteaza eliminarea in intregime a acestuia.
In cazul in care sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca v-a fost incalcat acest drept, aveti posibilitatea de a solicita administratorului sitului remedierea acestui fapt prin specificarea elementelor considerate a fi incalcate.
Drepturile de autor
Intregul continut al acestui site (texte, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, imagini etc.) este proprietatea SerialReaders.com, a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala. Continutul acestui site nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vandut fara acordul proprietarilor.

Garantie
SerialReaders.com nu ofera nicio garantie referitoare la:
-acuratetea continutului acestui site si a siturilor legate de acesta
- defectiunile datorate serverului pe care este gazduit siteul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet
- accesul si folosirea neautorizata a sitului si continutului acestuia
- virusi, spamuri transmise de catre o parte terta prin intermediul sitului
-servicii sau produse oferite de catre o parte terta pe situl SerialReaders.com
- vatamarea de orice natura rezultata in urma folosirii sitului SerialReaders.com
SerialReaders.com nu isi asuma raspunderea pentru orice fel de dauna rezultata ca urmare a actiunilor specificate anterior, insa va sta la dispozitie pentru incercarea remedierii acestor neplaceri.