Termeni si conditii

Bine ati venit pe SerialReaders.com!
Pe aceasta pagina veti gasi termenii de utilizare a SerialReaders.com (numit in continuare "site"), dar si a SerialReaders.com/blog (numit in continuare "blog"). Utilizarea in continuare a sitului si/sau blogului SerialReaders.com presupune ca ati citit si sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza.

Site-ul SerialReaders.com

SerialReaders.com este un site care permite membrilor crearea de liste de carti, comunitati de prieteni, grupuri de discutii si publicarea de recenzii si impresii despre carti. Nu trebuie sa va inregistrati pentru a putea vizita sau lasa comentarii pe SerialReaders.com, insa pentru a avea acces la anumite functionalitati: contactarea altor membri, publicarea de recenzii, votare, propunere carti etc. e nevoie sa va creati un cont de membru. La crearea contului trebuie sa furnizati informatiile solicitate.

Utilizarea SerialReaders.com se poate face doar cu respectarea urmatorilor termeni de folosinta:
- Puteti utiliza situl numai in interes personal;
- Veti respecta termenii si conditiile acestui site;
- Nu vezi utiliza, copia nicio parte a acestui site fara acordul administratiei sitului;
- Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara acordul nostru;
- Nu veti utiliza SerialReaders.com pentru colecta informatii personale ale membrilor sitului sau pentru a le instraina;
- Nu veti compromite integritatea sitului si securitatea acestuia si nu veti adauga date invalide, virusi etc.

Blogul SerialReaders.com

Blogul SerialReaders.com este instrumentul prin care venim intampinarea cititorilor cu recomandari de carte, evenimente culturale, facem cunoscute noutatile partenerilor, si impartasim impresii despre lumea cartilor. In aceslasi timp, blogul este locul unde interactionam cu voi, cititorii. Pentru a folosi blogul Serial Readers nu e nevoie sa fiti logati, sa furnizati date personale, dar daca doriti sa comentati vi se vor cere date minime: nume si adresa de email.

Ultilizarea blogului Serial Readers se poate face doar cu respectarea urmatorilor termeni de folosinta:
- Puteti utiliza blogul doar in interes personal;
- Veti respecta termenii si conditiile Serial Readers;
- Nu veti copia nicio parte a acestul blog fara acordul administratorului;
- Nu veti utiliza blogul pentru a colecta date personale despre alti utilizatori;
- Nu veti compromite integritatea blogului si securitatea acestuia.

SerialReaders.com nu isi asuma responsabilitata pentru probleme tehnice legate de functionarea site-ului sau blogului. Sunteti in totalitate responsabil de interactiunile cu ceilalti utilizatori atat pe siteul, cat si pe blogul SerialReaders.com, si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele dispute, dar ne rezervam dreptul de a monitoriza discutiile dintre membri pentru a evita posibilele dispute.


Publicarea de continut

Anumite functionalitati ale sitului SerialReaders.com permit utilizatorilor sa publice recenzii, comentarii, articole si alte informatii. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse de vizitatori.
Sunteti de acord sa NU publicati continut care:
- este protejat de drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate ale unei terte persoane; puteti sa publicati astfel de continut daca sunteti autorul sau daca aveti acordul autorului de drept
- ar putea dauna sitului SerialReaders.com sau unei terte persoane
- este vulgar, obscen, defaimator, rasist, este impotriva legii sau nepotrivit
- contine solicitari de colaborari comerciale sau informatii publicitare

SerialReaders.com isi asuma dreptul de a modera si elimina orice continut considerat inadecvat sau care nu respecta prevederile de mai sus. SerialReaders.com nu raspunde pentru acuratetea, siguranta, utilitatea continutului si nici pentru gradul in care acestea respecta drepturile de proprietate. SerialReaders.com va pune la dispozitie modalitati prin care sa semnalati acest tip de continut insa nu garanteaza eliminarea in intregime a acestuia.

In cazul in care sunteti proprietarul unui drept de autor si considerati ca v-a fost incalcat acest drept, aveti posibilitatea de a solicita administratorului sitului remedierea acestui fapt prin specificarea elementelor considerate a fi incalcate.

Drepturile de autor

Intregul continut al sitului si blogului SerialReaders.com (texte, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, imagini, articole etc.) este proprietatea SerialReaders.com, a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala. Continutul sitului si blogului SerialReaders.com nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, expus, vandut fara acordul proprietarilor.

Garantie

SerialReaders.com nu ofera nicio garantie referitoare la:
- acuratetea continutului acestui site si a siturilor legate de acesta;
- defectiunile datorate serverului pe care este gazduit siteul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet;
- accesul si folosirea neautorizata a sitului si continutului acestuia;
- virusi, spamuri transmise de catre o parte terta prin intermediul sitului;
- servicii sau produse oferite de catre o parte terta pe situl SerialReaders.com;
- vatamarea de orice natura rezultata in urma folosirii sitului SerialReaders.com.

SerialReaders.com nu isi asuma raspunderea pentru orice fel de dauna rezultata ca urmare a actiunilor specificate anterior, insa va sta la dispozitie pentru incercarea remedierii acestor neplaceri.

Ne puteti contacta oricand la adresa contact[@]serialreaders.com.

Multumim!