Confidentialitate

Prin inregistrarea ca membru SerialReaders.com utilizatorul declara ca isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a site-ului SerialReaders.com si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Pe durata existentei contului, datele cu caracter personal ale utilizatorilor care au completat formularul de inregistrare vor fi folosite de catre SerialReaders.com pentru urmatoarele scopuri:
- Accesul la serviciile site-ului
- Contactarea pentru oferirea de asistenta utilizatorului
- Oferirea serviciilor sau informatiilor solicitate de catre utilizator
- Oferirea de raspunsuri la email-uri, comentarii, solicitari
- Posibilitatea comunicarii intre membrii inscrisi pe site
- Participarea la concursuri
- Transmiterea de newslettere periodice privind concursurile, noutatile editorilale etc.
- Solicitarea de feedback sau realizarea de statistici pentru imbunatatirea calitatii SerialReaders.com si pentru adaugarea de noi functionalitati, servicii sau promotii.

Urmatoarele date cu caracter personal: numele, adresa de email si numarul de telefon sunt private la crearea contului. Puteti sa le faceti vizibile pe pagina dumneavoastra de profil autentificandu-va pe SerialReaders.com si modificand setarile.
La utilizarea acestui site anumite informatii vor fi vizibile celorlalti membri. De exemplu, lista de carti citite, lista de prieteni, recenziile publicate, etc. Va recomandam sa fiti atenti la informatiile personale pe care le publicati in comentarii, discutii, pareri despre carti si mentionam ca limbajul licentios nu va fi tolerat.

SerialReaders.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adrese de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului SerialReaders.com.