voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020 / 250 vizualizari

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem mai mult libertatea de mișcare, îmbrățișările și ieșirile cu prietenii. Nu știu voi, dar mie mi-e un dor nebun de o ieșire cu fetele la cafea. Deși am petrecut atât de mult timp în casă, ba chiar nici nu mai lucrez de prin vară, nu am reușit să mă plictisesc deloc. Ai citit mult, veți spune. Ei bine, da și nu. Am citit și nu prea. Mămicia e un job în sine, iar al meu bebel nu se află printre cei care spun din priviri: “Mami, eu stau aici liniștit pentru ca tu să citești, să faci curat, să bei o cafea… Te strig eu când și când.” (Există astfel de bebeluși?!) Dar nu o să mă plâng de lipsa timpului, ci doar de trecerea lui. Parcă ieri serbam 11 ani de citit în serie (în luna mai), iar acum stau cu laptopul în brațe în miez de noapte și îmi caut cuvintele pentru această ultimă invitație la vot.

Poate ați observat, de data aceasta nu am mai propus temă. Am ales patru dintre titlurile care ne-au atras atenția în mod deosebit și care sperăm să fie (și) pe placul vostru. Fiecare dintre ele este numai bună de a purta titlul de cartea lunii Ianuarie 2021.

Iată care sunt propunerile:

Doamna Nobel, Lisa Stromme
Paturi oculte, Doina Ruști
Jurnal de librar, Shaun Bythell
Parfumul fericirii e mai puternic când plouă, Virginie Grimaldi

Ați citit vreuna ele? Sunt curioasă cum sunt, Jurnaul de librar în mod deosebit. Asta pentru că am avut parte de jurnalul librarului nostru. În cazul în care le-ați citit, vă aștept impresiile mai jos. Și votați! Neapărat să votați cartea lunii Ianuarie!

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare