voteaza cartea lunii noiembrie 2020

Noiembrie la dublu. Votează cartea lunii!

de / October 6th, 2020 / 113 vizualizari

Am văzut de curând un filmuleț cu un copil care sărea din băltoacă în băltoacă. Râdea de mama focului și sărea ba cu ambele picioare, ba în câte un picior, împroșcând apă în jur. Cam așa am făcut eu anul acesta – poate și voi –, am sărit din lună în lună aruncând în jur semne de exclamare: oare unde s-au dus zilele? Uneori săream în două picioare, convinsă fiind că gata, ieșim din perioada fatidică, dar mă trezeam repede la realitate, îmi puneam masca și săream mai departe.

Strâns legat de trecerea timpului e și gândul că râmânem în pană de teme pentru cartea lunii. Pare însă că sacul nostru de cititori în serie nu are fund. Nu de alta, dar priviți puțin în urmă (aici), venim mereu cu câte o temă nouă de care ne mirăm și noi: cum, nu a fost deja? Wow! Așa a fost cu propunerea temei pentru cartea lunii Noiembrie (vezi aici): “Căutăm titluri de cărţi scrise în tandem, fie că autorii sunt fraţi, rude, parteneri de viaţă, prieteni sau s-au nimerit, pur şi simplu, să colaboreze cu aceeaşi editură.Și, ca de fiecare dată, au venit și propuneri. Nu multe, e adevărat, dar numai bune de citit. Dintre ele, patru au intrat la vot și vă invităm să le acordați atenția și voturile voastre. Una dintre ele va fi cartea lunii Noiembrie.

Iată care sunt propunerile:

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă?, Allan Pease, Barbara Pease
Timp al inimii. Corespondenţă, Paul Celan, Ingeborg Bachmann
Will Grayson, Will Grayson, John Green, David Levithan
Fata anonimă, Greer Hendricks, Sarah Pekkanen

Eu am pus ochii pe două dintre titlurile de mai sus. Mi-e destul de greu să aleg, de aceea vă invit să vă lăsați impresiile mai jos, în comentarii. Pe care o veți vota? De ce credeți că merită să fie cartea lunii?

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii DECEMBRIE!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult