voteaza cartea lunii decembrie

Votează cartea lunii Decembrie pentru o iarnă ca-n povești

de / November 10th, 2020 / 176 vizualizari

M-am trezit într-o noapte și era ceață, o ceață atât de deasă că nu se vedea nimic afară. Nici copacii, nici luminile de pe stradă, doar un alb lăptos gata să intre peste mine, în casă. Am stat cu nasul lipit de fereastră și am încercat să pătrund cu privirea vălătucii de alb. Gândurile mi-au plecat departe, la ierni cu troiene de zăpadă, zile de săniuș și bătăi cu bulgări, apoi la serile petrecute la gura sobei și entuziasmul cu care așteptam dimineața de Crăciun. Unele dintre cele mai frumoase amintiri se leagă de un alb nesfârșit, albul care încă se mai așternea în luna decembrie.

Poate că nu mai avem iernile de altădată, dar nimic nu ne oprește să ne gândim la ele. Tema pe care v-am propus-o pentru votul de luna aceasta (vezi aici) m-a făcut să visez, la fel ca ceața de care vă spuneam mai sus: Așteptăm de la voi propuneri care să conțină în titlu tot ceea ce vă doriți de la această iarnă. Câteva exemple: zăpadă (se simte că îmi lipsesc nămeții de altădată, știu), ger năprasnic, decorațiuni, Moș Crăciun, brad, săniuș, cadouri.” Dintre recomandările voastre, patru au intrat la vot. Una dintre ele va fi, după cum știți, cartea lunii Decembrie.

Iată care sunt propunerile:

Dincolo de iarnă, Isabel Allende
Ursul și privighetoarea, Katherine Arden
Într-o noapte de iarnă, Simon Sebag Montefiore
La cumpărături de Crăciun, Sophie Kinsella

Cu toată lipsa mea de timp, tot voi pune mâna pe două dintre cărțile propuse. Nu, nu le-am citit, dar le găsesc a fi pe gustul meu. Voi le-ați citit? Vă invit să-mi lăsat impresiile voastre mai jos, în zona de comentarii, apoi fuguța la vot!

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult