Ursul şi privighetoarea

scrisa de Katherine Arden

Ursul şi privighetoarea de Katherine Arden Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ursul şi privighetoarea 26.81 lei *
Ursul şi privighetoarea 34.47 lei *
Ursul şi privighetoarea 38.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Katherine Arden
Traducator (i): Cătălina Stanislav
Numar de pagini: 300 pagini
ISBN: 9786068811635
Anul aparitiei: 2018
Descriere: În sălbăticia Rusiei, iarna pare că durează mai tot anul. Dar pe Vasilisa nu o deranjează frigul, şi după o zi petrecută afară, serile rămâne lângă foc, ascultând basmele doicii sale despre Împăratul Îngheţ, demonul zăpezii. La câţiva ani după ce mama Vasilisei moare, tatăl ei călătoreşte la Moscova, de unde se întoarce cu o nouă nevastă. O femeie cu credinţă în Dumnezeu, care le interzice tuturor să mai slujească spiritele casei şi datinile păgâne. Familia întreagă o ascultă, doar Vasya i se împotriveşte, hrănind în continuare spiritele ce sălăşluiesc în jurul căminului, simţind că dispariţia lor ar putea aduce cu sine necazuri mari. Şi, într-adevăr, recoltele devin tot mai slabe, rele de tot felul se abat asupra întregului sat, în vreme ce creaturi malefice apar tot mai aproape de casă. E timpul ca Vasya să-şi descopere adevăratele puteri.

Ursul şi privighetoarea e mai mult decât un basm – e o incursiune într-o lume în care o tânără fată se maturizează, îşi ascultă instinctul şi refuză să se supună „destinului femeilor”, într-o epocă în care acestea nu puteau decât să-şi slujească bărbatul şi gospodăria.

„Sclipitor. Va fascina cititorii încă de la prima pagină, cu o eroină irezistibilă, care nu vrea mai mult decât să se elibereze de obligaţiile puse asupra femeilor, şi să-şi ia soarta în propriile mâini.” Publishers Weekly

„Romanul de debut al lui Arden are cadenţa unui basm minunat, fiind însă mai poetic şi mai întunecat.” The Washington Post


Carti similare cu Ursul şi privighetoarea

ENDGAME. Jocul final: Regulile jocului

ENDGAME. Jocul final:...

de James Frey, Nils Johnson-Shelton

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

cheapest cialis pe 08.11.2023 11:57:20

We stumbled over here by a different web page and thought
I may as well check things out. I like what I see so now i
am following you. Look forward to looking over your web
page yet again.


nuspirm pe 12.10.2023 02:09:44

Her daughter, she says, was very loving <a href=http://alevitra.mom>cheapest levitra plus</a>


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!