voteaza cartea lunii octombrie

Cărți cu numere în titlu. Votează cartea lunii octombrie!

de / September 4th, 2020 / 188 vizualizari

Acum, când scriu aceste rânduri, e o vreme superbă. Plouă. Da, plouă! Uitasem cum e să respir fără a mă simți în permanență ca și cum aș fi la saună. Iar când starea de spirit se află într-o continuă toropeală, parcă nu îți vine să faci nimic, doar să stai și să speri că o pală de vânt va trece pe la tine. Dacă în urmă cu ceva timp visam la veri fără sfârșit, acum apreciez mai mult dulcea primăvară și toamna cu toate culorile ei. E drept, în alți ani finalul lunii august mă prindea în concediu și nu aveam timp să mă plâng de caniculă, suferința îmi era spălată de valurile mării și starea de spirit animată de poveștile din cărțile pe care le luam cu mine. Vor reveni vremurile acelea, până atunci număr zilele și cărțile pe care le tai de pe lista de must read, o listă aflată mereu în creștere.

Pentru că tot veni vorba de numărat, să trecem la oile noastre. Numere. Numerele din titluri. Aceasta este tema propusă (vezi aici): “Aceasta este provocarea noastră de lectură pentru luna Octombrie: cărți care au numere în titlu, într-o formă sau alta.” Dintre cărțile propuse, patru au intrat la vot și acum așteaptă voturile voastre. Una singură va fi cartea lunii Octombrie.

Iată care sunt propunerile:

Cele trei fiice ale Evei, Elif Shafak
Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August, Claire North
Trei femei, Lisa Taddeo
2001: Odiseea spațială, Arthur C. Clarke

Pe care dintre ele le-ați citit? Pe care ați vrea să le citiți? Vă așteptăm impresiile mai jos, în zona de comentarii, dar și votul pentru una dintre cărți. Da, una singură poate fi votată. De citit, să le citim pe toate!

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit. Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii NOIEMBRIE!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult