Propuneri Noiembrie

Propuneri pentru un Noiembrie la dublu

de / September 11th, 2020 / 134 vizualizari

De ceva timp, toamna este noua vară. Dar, având în vedere că avem o primăvară de recuperat, lucrul acesta ne bucură cu atât mai mult. Parcă ni se mai dă o şansă să trăim ce nu am trăit, să facem paşii pe care nu i-am făcut, să captăm tot soarele pe care l-am admirat, ceva timp, doar de la fereastră. Şi nu ştiu despre voi, dar eu chiar intenţionez să îmi fac provizii de soare şi de cărţi care să îmi ajungă până la următoarea primăvară – nerestricţionată, să sperăm.

Noiembrie nu mă mai sperie de mult. Îmi plac puloverele pufoase şi nici ploaia nu mă deranjează (dacă am umbrela cu mine) – asta în ideea că Noiembrie va fi Noiembrie şi nu vreun 95 August. Dar dacă asupra prognozei meteorologice nu avem niciun control, putem controla, în schimb, ceea ce citim. Aşa ajungem la tema de lectură a lunii Noiembrie: cărţi scrise de doi autori, în colaborare. Ca să fie totul clar, nu ne referim la volume de povestiri scurte, unde fiecare povestire este scrisă de alt autor. Căutăm titluri de cărţi scrise în tandem, fie că autorii sunt fraţi, rude, parteneri de viaţă, prieteni sau s-au nimerit, pur şi simplu, să colaboreze cu aceeaşi editură. Este o temă mai grea, ştim lucrul acesta, în sensul că opţiunile sunt mai limitate decât de obicei, dar avem încredere în voi. Şi avem listele pregătite, ca de fiecare dată – doar nu vă imaginaţi că trece vreo lună fără să adăugăm cel puţin un titlu nou pe lista noastră nesfârşită de cărţi de citit.

Aşadar, aşteptăm propunerile voastre, în tandem. Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Spor la citit, trăit, simţit, dragilor!

Cover photo by carmela dinardo from Pexels

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare