Will Grayson, Will Grayson

scrisa de John Green, David Levithan

Will Grayson, Will Grayson de John Green, David Levithan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Will Grayson, Will Grayson 29.25 lei *
Will Grayson, Will Grayson 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): John Green, David Levithan
Traducator (i): Ioana Oprica
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-606-719-392-3
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Într-o seară îngheţată, în cel mai neaşteptat loc din Chicago, doi adolescenţi – având amândoi numele de Will Grayson – sunt pe cale să-şi intersecteze paşii. Pe măsură ce lumile lor intră în coliziune şi se împletesc, cei doi Will Grayson descoperă că viaţa îi poartă în direcţii noi şi surprinzătoare: aventuri romantice şi punerea în scenă a celui mai de succes musical din istoria liceului.

Amuzantă, dinamică şi emoţionantă, „coproducţia" semnată de John Green şi David Levithan debordează de sensibilitate şi umor – un regal pentru fanii din întreaga lume!

Will Grayson, Will Grayson a intrat direct pe locul 3 în lista de bestseller young fiction New York Times, fiind prima carte cu personaje gay inclusă vreodată în listă.

O poveste plină de adrenalină despre iubirea adolescentină, revoltă, furie, suferinţă şi prietenie, condimentată cu doze generoase de comedie. -Booklist

Rezultatul colaborării dintre doi maeştri ai literaturii pentru adolescenţi: un roman savuros. - School Library Journal

O poveste de dragoste efervescentă, care îmbină magistral situaţiile ridicole cu cele realiste. - Kirkus Review

„puteam să petrec ore întregi punând la cale o anume dorinţă – şi, de fiecare dată, mă loveam de un zid impenetrabil de indiferenţă totală. fie că era vorba despre un hamster sau ca maică-mea să nu mai plângă – sertarul de şosete era deschis şi eu stăteam în spatele raftului cu jucării, cu trei supereroi într-o mână şi o maşinuţă în cealaltă. nu mi-am dorit niciodată ca totul să fie mai bine – numai un singur lucru să fie mai bine. şi niciodată n-a fost. aşa că până la urmă m-am dat bătut. mă dau bătut în fiecare zi.
dar nu şi cu isaac. mă sperie câteodată. că-mi doresc să meargă."


Carti similare cu Will Grayson, Will Grayson

Nimic mai puțin

Nimic mai puțin

de Anna Todd

mai mult
Mare tranquillitatis

Mare tranquillitatis

de Katja Millay

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!