Will Grayson, Will Grayson

scrisa de John Green, David Levithan

Will Grayson, Will Grayson de John Green, David Levithan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Will Grayson, Will Grayson 29.25 lei *
Will Grayson, Will Grayson 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): John Green, David Levithan
Traducator (i): Ioana Oprica
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-606-719-392-3
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Într-o seară îngheţată, în cel mai neaşteptat loc din Chicago, doi adolescenţi – având amândoi numele de Will Grayson – sunt pe cale să-şi intersecteze paşii. Pe măsură ce lumile lor intră în coliziune şi se împletesc, cei doi Will Grayson descoperă că viaţa îi poartă în direcţii noi şi surprinzătoare: aventuri romantice şi punerea în scenă a celui mai de succes musical din istoria liceului.

Amuzantă, dinamică şi emoţionantă, „coproducţia" semnată de John Green şi David Levithan debordează de sensibilitate şi umor – un regal pentru fanii din întreaga lume!

Will Grayson, Will Grayson a intrat direct pe locul 3 în lista de bestseller young fiction New York Times, fiind prima carte cu personaje gay inclusă vreodată în listă.

O poveste plină de adrenalină despre iubirea adolescentină, revoltă, furie, suferinţă şi prietenie, condimentată cu doze generoase de comedie. -Booklist

Rezultatul colaborării dintre doi maeştri ai literaturii pentru adolescenţi: un roman savuros. - School Library Journal

O poveste de dragoste efervescentă, care îmbină magistral situaţiile ridicole cu cele realiste. - Kirkus Review

„puteam să petrec ore întregi punând la cale o anume dorinţă – şi, de fiecare dată, mă loveam de un zid impenetrabil de indiferenţă totală. fie că era vorba despre un hamster sau ca maică-mea să nu mai plângă – sertarul de şosete era deschis şi eu stăteam în spatele raftului cu jucării, cu trei supereroi într-o mână şi o maşinuţă în cealaltă. nu mi-am dorit niciodată ca totul să fie mai bine – numai un singur lucru să fie mai bine. şi niciodată n-a fost. aşa că până la urmă m-am dat bătut. mă dau bătut în fiecare zi.
dar nu şi cu isaac. mă sperie câteodată. că-mi doresc să meargă."


Carti similare cu Will Grayson, Will Grayson

ENDGAME. Jocul Final: Cheia Cerului

ENDGAME. Jocul Final:...

de James Frey, Nils Johnson-Shelton

mai mult
My dilemma is you (vol. 1)

My dilemma is you...

de Cristina Chiperi

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!