cartea lunii noiembrie - fata anonima

Cartea lunii Noiembrie: Fata anonimă

de / November 3rd, 2020 / 131 vizualizari

Acum mai bine de zece ani m-am hotărât să-mi fac blog. Țin minte că a fost o adevărată provocare să aleg un nume. Aveam tema, era cu o fată verde în care mă regăseam, de la coafură și până la poziția corpului, dar nu aveam numele. Pe atunci urmăream serialul Alias, astfel că am ajuns la aliasgreen. Am iubit acel nume, dar și tema. Visam să scriu sub anonimat. Nu mi-a ieșit. Așa cum nu mi-a ieșit nici planul de a scrie în tandem alături de colega mea, Miss Valery, asta pentru că am avut norocul să ni se alăture câțiva cititori minunați și ne-am trezit la un moment dat o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Dar să nu mă abat de la subiect, că aș povesti despre noi și lipsa noastră de pe aici mult și bine.

Luna aceasta este despre poveștile scrise la dublu, temă care ne-a adus o serie de titluri interesante (aici sunt cele intrate la vot) și despre anonimat. Fata anonimă, scrisă de Greer Hendricks și Sarah Pekkanen, poartă titlul de cartea lunii Noiembrie.

Despre carte:

Din dorința de a câștiga ușor niște bani, Jessica Farris se înscrie ca subiect al unui studiu psihologic despre etică și moralitate inițiat de doamna doctor Shields, psihiatru și profesor universitar. Ea crede că tot ce trebuie să facă e să răspundă la câteva întrebări, să încaseze banii și să plece. Dar întrebările devin din ce în ce mai dificile și, pe măsură ce studiul se mută din sala de examinare în lumea reală, linia dintre realitate și experiment se estompează, iar Jess simte că doamna doctor Shields pare să știe nu doar ce gândește ea, ci și ce ascunde. Prin urmare, comportamentul Jessicăi va fi nu doar monitorizat, ci și manipulat. Prinsă într-o rețea de atracții, înșelăciuni și gelozie, Jess află rapid că unele obsesii pot fi mortale.

Trebuie să recunosc că Fata anonimă nu este cea pe care am votat-o, dar sunt foarte curioasă cum este. Dacă ați citit-o, vă aștept impresiile mai jos în zona de comentarii.

Ați scris o recenzie a acestei cărți? Ne-o puteți împărtăși pe site, aici >>

*Dacă sunteți printre cei care ați votat cartea luna trecută, lăudați-vă prietenilor voștri că este cartea lunii. Știți voi, like & share.

Dacă nu aveți cartea Fata anonimă
o puteți comanda pe Elefant, aici, pe Cartepedia, aici, sau pe Libris, aici,
și vă așteptăm la povești!

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.

Foto: Pexels.com

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare