Parfumul fericirii e mai puternic când plouă

scrisa de Virginie Grimaldi

Parfumul fericirii e mai puternic când plouă de Virginie Grimaldi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Parfumul fericirii e mai puternic când plouă 33.15 lei *
Parfumul fericirii e mai puternic când plouă 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Virginie Grimaldi
Traducator (i): Alex Vlad
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 9789733411857
Anul aparitiei: 2020
Descriere: „Nu te mai iubesc.“

Pentru Pauline, aceste cuvinte ale soțului ei sunt cu totul neașteptate și nu poate accepta despărțirea care urmează. Nevoită să se întoarcă în casa părintească împreună cu fiul ei de patru ani, încearcă să-și recâștige soțul scriindu-i scrisori în care rememorează momente din viața lor. Vor avea aceste scrisori ca efect răspunsul pe care îl așteaptă ea?

„Pentru copilul meu, sunt gata de orice. Pot să mănânc mâncarea rece, să mă uit la Nemo de un miliard de ori fără să am chef să‑l transform în pește pane, să cedez ultima înghițitură din mâncarea mea preferată, să las furnicile să mi se urce pe brațe pentru că el a adormit pe umărul meu […]. N‑aș putea suporta ca el să fie nefericit.“ (Parfumul fericirii e mai puternic când plouă)

„Julie este cea care mi­-a dat ideea. «Ca să-­l înnebunești pe un bărbat, nimic nu-­i mai bun ca un striptease.» Am râs, mai lipsea să mă sfătuiască să-­i gătesc felurile preferate de mâncare, apoi mi­-am spus că nu e chiar atât de bizar.
Văzusem niște clipuri pe YouTube. Părea ușor, era de­ ajuns să mergi unduindu-­ți trupul, să te joci cu părul și să te debarasezi de haine în mod fascinant.“ (Parfumul fericirii e mai puternic când plouă)


Carti similare cu Parfumul fericirii e mai puternic când plouă

Piciul

Piciul

de Alphonse Daudet

mai mult
Vicky, nu Victoria

Vicky, nu Victoria

de Cristina Nemerovschi

mai mult
Regina americii

Regina americii

de Nuria Amat

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!