voteaza cartea lunii iunie - chic

Se anunță un iunie CHIC. Votează cartea lunii!

de / May 3rd, 2018 / 187 vizualizari

Dacă ar fi să-mi doresc ceva luna aceasta, că tot e ziua noastră (împlinim 9 ani!), dar și ziua mea (nu spun câți ani împlinesc, sic!), atunci mi-aș dori ca pe rafturile bibliotecii mele să fie toate cărțile chick lit apărute la noi. Momentan e în lucru completarea seriei semnate de Sophie Kinsella, apoi… cerul e limita! Ce vreau eu să spun e că dintre toate cărțile citite de-a lungul timpului, cele care mi-au adus doza de relaxare dorită, de stare zen, sunt aceste cărți mititele, colorate, ușor de citit, și, cum a spus Miss Valery, subapreciate. Acesta este motivul pentru care tema lunii iunie este una chic. Vrem să vă deturnăm de la listele voastre de lecturi și să vă invităm să citiți alături de noi titluri chick lit.

Luna trecută voi ne-ați propus cărțile, luna aceasta vă așteptăm să votați. Patru dintre titlurile propuse au intrat la vot și voi veți decide care dintre ele va fi cartea lunii iunie.

Iată care sunt propunerile:

Viața mea nu chiar perfectă, de Sophie Kinsella
Doamnele de marți, de Monika Peetz
Bărbatul care n-a mai sunat, de Rosie Walsh
Silver Bay, de Jojo Moyes

Cărți mai noi sau mai vechi, autoare pe care le știm și le iubim, coperți care mai de care mai atractive și titluri pe măsură – motive suficiente pentru care alegerea e dificilă. Dacă în alte luni acordam cu ușurință votul uneia sau alteia dintre cărți, de această dată mă uit lung și nu știu pe care să o aleg. Sunt foarte curioasă ce carte veți alege voi, ba mai mult, vă invit să-mi spuneți de ce votați o carte sau alta. Motivele voastre poate ne vor ajuta pe noi, cei nehotărâți, să votăm repede, repede.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii IULIE!

# # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare