Silver Bay

scrisa de Jojo Moyes

Silver Bay de Jojo Moyes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Silver Bay 25.99 lei *
Silver Bay 29.93 lei *
Silver Bay 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jojo Moyes
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-606-33-2432-1
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Liza McCullen încearcă să fugă de trecutul ei, dar nu izbutește să-l uite. Și totuși, plajele pustii și comunitatea strâns unită din Silver Bay îi oferă libertatea și siguranța pe care și le dorește – dacă nu pentru ea însăși, măcar pentru fiica sa, Hannah. Totul până când Mike Dormer vine ca oaspete în hotelul mătușii sale, iar liniștea micii localități este spulberată. Englezul manierat, cu haine elegante și cu ochi tulburători, ar putea distruge tot ceea ce Liza s-a străduit atât de mult să protejeze: nu doar afacerea ei de familie și golful cu balenele pe care-i place să le observe, ci și convingerea că nu va mai iubi – că nu merită să mai iubească - niciodată.

„Dragostea nu a fost niciodată mai complicată decât în această poveste fascinantă.“ - Daily Mail

„O carte încântătoare și emoționantă... Dialogurile și pasajele descriptive compuse de Moyes sunt savuroase.“ - Glasgow Herald


Carti similare cu Silver Bay

Te-am ales pe tine

Te-am ales pe tine

de Mia Sheridan

mai mult
Zahir

Zahir

de Paulo Coelho

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!