Caruselul iubirii

scrisa de Chiara Gamberale

Caruselul iubirii de Chiara Gamberale Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Caruselul iubirii 35.91 lei *
Caruselul iubirii 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Chiara Gamberale
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-606-33-3781-9
Anul aparitiei: 2019
Descriere: La aproape treizeci și șase de ani, Chiara are tot ce-i trebuie ca să fie fericită: un soț perfect, o rubrică într-un săptămânal la modă, mai multe bestselleruri. Pe scurt, o viață de vis, până în ziua în care... pierde totul: adio soț (infidel și imatur), rubrică la revistă, romane și certitudini. Ca s-o ajute să renunțe la gândurile sumbre, terapeuta ei îi propune un mic joc. Ce-ar fi dacă în fiecare zi, vreme de o lună, ar face, timp de zece minute, ceva complet nou? Ceva inofensiv sau ușor nebunesc. Alături de prietenii ei – Rodrigo, Gianpietro și tânărul Ato –, Chiara e de acord să accepte provocarea și să-și înregistreze experiența într-un jurnal. Și dacă din acest mare salt în necunoscut va ieși la iveală o nouă viață?

„Acest roman nu seamănă deloc cu altele. E un fel de lampă a lui Aladin, un obiect oarecum magic!“ -Vanity Fair

„Ce e mai bun în viață se află în toate acele experiențe interesante care încă nu ni s-au întâmplat.“ - Corriere della Sera


Carti similare cu Caruselul iubirii

Castelana din shenstone

Castelana din shenstone

de Florence L. Barclay

mai mult
Foc si gheata

Foc si gheata

de Julie Garwood

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!