chic reading

Propuneri pentru un Iunie chic

de / April 12th, 2018 / 208 vizualizari

Am tot zis și vom mai zice în continuare: citim și iubim cărți variate. Asta nu înseamnă, însă, că nu avem, fiecare, slăbiciuni literare care să ne ocupe mai multe rafturi din bibliotecă. Așa se face, de exemplu, că biblioteca mea este una foarte chic, de la toate cărțile cu coperți făcute parcă special pentru Instagram. În apărarea mea, mai întâi a fost pasiunea pentru cărțile cu coperți frumoase și abia apoi toată nebunia cu social media.

Plecând de la faptul că noi citim ”Chick lit” și ne mândrim cu asta, ne-am gândim să dedicăm întreaga lună Iunie acestui gen adesea blamat și subapreciat. Dacă încă nu le-ați descoperit pe Sophie Kinsella, Marian Keyes, Helen Fielding, Jojo Moyes & co., acum este momentul. Doar se apropie vara și perioada concediilor, nu? Și ce ocazie mai bună pentru a citi un roman care tratează subiecte de interes pentru femeia modernă, într-un stil amuzant și lejer – am încheiat citatul-, dacă nu în vacanță? Bine, noi ne gândim la vacanță încă de când dăm cu ochii de primii ghiocei, dar asta este altă poveste.

Așadar, așteptăm propunerile voastre chic, pentru un Iunie pe sufletul nostru. Vă promitem de pe acum că vom citi toate titlurile pe care ni le veți propune – nu neapărat în aceeași lună, dar ați prins ideea.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsati-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă. În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsati pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să avem o vară chic!

Sursa foto: Pexels

# # # # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare