Cartea lunii Iunie, chic

Cartea lunii Iunie: Viața mea nu chiar perfectă

de / June 1st, 2018 / 300 vizualizari

viata mea nu chiar perfecta, sophie kinsellaIată-ne ajunși la jumătatea anului 2018. Nu știu cum a fost pentru voi, dar mie mi se pare că a trecut cu viteza citirii unei cărți captivante. Acum admiram coperta și citeam primele rânduri, acum am închis cartea și m-am trezit că e vară, că a început deja perioada concediilor. Unde sunt anii copilăriei care păreau a dura pentru totdeauna?

Luna iunie am ales să fie chic. Ce poate fi mai frumos decât să-ți începi concediul sau vacanța cu un chick lit? Să citești orice altă carte, veți spune voi, băieții. Sunt sigură că sunt și fete care vor răspunde la fel, dar pentru noi, cele care iubim acest gen, e un must să avem un titlu chic în bagaj. Cu acest gând v-am invitat luna trecută să intrați în lumea noastră chic și să votați una dintre cele patru titluri propuse (vezi aici care au fost propunerile).

Cartea care a primit cele mai multe voturi din partea voastră este Viața mea nu chiar perfectă scrisă de Sophie Kinsella – aceasta este cartea lunii Iunie.

Despre carte:

Viaţa mea nu chiar perfectă este povestea lui Katie Brenner, o tânără promiţătoare, care locuieşte în Londra, aflată la primul ei job important. Când Katie crede că lucrurile merg din ce în ce mai bine, se trezeşte concediată de Demeter, şefa bătrână şi arţăgoasă. Neştiind încotro s-o apuce, Katie se întoarce la ţară, în Somerset, unde locuiesc părinţii ei, cu visurile spulberate şi îşi face o profesiune de credinţă din încercarea de a-şi ajuta tatăl cu mica lui afacere, o fermă aproape falimentară. Într-o bună zi, la fermă îşi face apariţia Demeter, prilej pentru Katie să-şi pună întrebări cu adevărat importante: Ar trebui să lupte ca să-şi recapete viaţa din Londra? Ar trebui să se răzbune pe fosta ei şefă? Sau să aibă încredere în Alex, tânărul care intră în viaţa ei când totul pare că se prăbuşeşte?

Dacă încă vă gândiți ce titluri să luați cu voi în vacanță, recomand cu mare drag cărțile Sophiei Kinsella. Toate cărțile pe care am avut ocazia să i le citesc, mi-au plăcut mult și foarte mult. Viața mea nu chiar perfectă este una dintre ele. Am citit-o în câteva zile, deși nu mă aflu într-o perioadă în care timpul să-mi fie bun prieten. Dacă ați citit deja cartea, vă aștept impresiile mai jos, în comentarii. Ce alte cărți ale Sophiei ați citit și pe care le recomandați?

*Dacă sunteți printre cei care ați votat cartea luna trecută, lăudați-vă prietenilor voștri că este cartea lunii. Știți voi, like&share.

Ați scris o recenzie a acestei cărți? Ne-o puteți împărtăși pe site, aici >>

Dacă nu aveți cartea Viața mea nu chiar perfectă, o puteți comanda de pe
Libris.ro aici, pe Elefant.ro aici sau pe Cartepedia, aici, și vă așteptăm la povești!

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare