Bookfest 13

Bookfest 2018 – gata de start

de / May 29th, 2018 / 120 vizualizari

Știți ce zi este mâine? Miercuri, 30 Mai, prima zi de Bookfest. Ediția din acest an, a XIII-a, este și cea mai mare de până acum: odată cu mutarea târgului în pavilionul B2, de la Romexpo, suprafața de expunere a crescut cu 50%, ceea ce înseamnă că ne așteaptă standuri mai mari, o ofertă mai variată, precum și mai multe spații de evenimente. Suficiente motive cât să îmi iau inima în dinți, lista de cărți în geantă și să îmi fac un drum prin zonă, musai în timpul săptămânii.

Ca de obicei, cele mai importante edituri se vor întrece în evenimente și oferte care de care mai tentante. Cele cinci zile de târg vor însuma circa un milion de cărți, cu reduceri de până la 80% din prețul de copertă, câteva sute de evenimente, proiecții de filme și lansări de carte ale celor peste 150 de expozanți și ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii. La edițiile anterioare, țările invitate au fost: Suedia, Spania, Ungaria, Franța, țările de limbă germană (Germania, Austria, Elveția), Polonia, Cehia și Israel.

Programul complet, pe zile, poate fi găsit pe site-ul oficial, www.bookfest.ro. Dacă vă interesează programul sau noutățile unei edituri anume, puteți intra pe site-ul sau pagina de Facebook a editurii respective.

Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele și proiectele interactive programate pe durata acestuia. Programul de vizitare va fi: miercuri – joi — 10:00-20:00; vineri – sâmbătă — 10:00-21:00; duminică — 10:00-20:00.

Dacă sunteți în București zilele acestea și ajungeți la târg, vă așteptăm pozele cu recolta de cărți. Trebuie să facem provizii literare pentru vacanță, nu?

Spor la cumpărături!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare