voteaza cartea lunii ianuarie 2020

Cu ce carte vom începe noul an? Votează cartea lunii ianuarie!

de / December 6th, 2019 / 193 vizualizari

Încă nu îmi vine să cred că anul acesta e pe sfârșite. Luminițele, brazii, ornamentele colorate sunt peste tot, dar mintea mea nu vrea să se obișnuiască cu toate cele. A rămas agățată în altă lună, în alt anotimp. Și mă târăsc de la o zi la alta, neobișnuită fiind cu temperatura – soarele care-mi bate în ochi dimineața mă minte, afară nu e nici pe departe așa cald cum mă amăgește el. Mă trezesc la realitate când văd teancul de cărți care mă așteaptă. Nu s-a terminat anul, îmi spun. Poate voi reuși să le dau gata. Între noi fie vorba, nu voi reuși. Am deja două cărți începute, tocmai am primit alte trei cadou de la Moș Nicolae, timpul a rămas la fel…

Ce vreau să spun aici e că îmi doresc ca timpul să se oprească în loc o perioadă, să reușesc să citesc tot (măcar cărțile de pe noptieră) și, în același timp, îmi doresc ca anul să se ducă mai repede, să lase loc unui nou început. Dar nu putem avea un nou început fără o nouă carte a lunii, cea care să deschidă porțile lui 2020 (pronunțat douăzeci douăzeci).

Pentru că ne-am dorit ca această primă carte să fie una deosebită, v-am propus o temă pe măsură: “Ce titlu v-a impresionat cel mai tare în ultimul an, ce poveste v-a marcat, ce autor v-a pătruns în suflet, cu ce personaj ați rezonat?” (a fost aici). Ne-ați trimis propunerile și, dintre ele, patru norocoase au intrat la vot. Una dintre acestea va fi minunata carte a lunii ianuarie 2020. Voi veți decide care va fi!

Iată care sunt propunerile:

Serotonina, Michel Houellebecq
Păcăleală, Domenico Starnone
Animalul povestitor,  Jonathan Gottschall
Învățare, Tara Westover

Eu am citit una dintre ele și îmi doresc tare mult să citesc o alta. Nu vă spun mai multe, nu vreau să vă influențez alegerea în vreun fel. Aș vrea să îmi spuneți voi pe care ați citit-o, pe care o recomandați, pe care o vedeți a fi cartea lunii. Vă aștept comentariile mai jos și votul pe site.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii FEBRUARIE 2020!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult