Propuneri pentru Ianuarie

Propuneri pentru un Ianuarie de ținut minte

de / November 12th, 2019 / 132 vizualizari

Aproape că s-a terminat și acest an, al 10-lea de citit în serie. Vă vine să credeți? Am ajuns, din nou, în punctul în care facem planul de lectură pentru Ianuarie, luna cu gerul Bobotezei, în condițiile în care afară sunt mai bine de 20 grade. Și suntem la mijloc de Noiembrie. Cine să mai înțeleagă vremea asta? Sau vremurile astea, că tot a venit vorba.

Trecem peste detalii precum Crăciunul, Anul Nou, zăpadă, cozonaci, beteala, colinde & co – tocmai ce v-am spus că sunt 20 grade afară – și ne concentrăm asupra cărților citite și iubite în 2019. Pentru că dintre acestea va trebui să alegeți cartea cu care ne începem anul. Ne-am gândit că Ianuarie este luna potrivită pentru a trage linie și a face topuri, plus că vrem să mergem la sigur și să începem un nou an literar în forță. Așa că, ajutor! Cu ce super carte ar trebui să pornim la drum? Ce titlu v-a impresionat cel mai tare în ultimul an, ce poveste v-a marcat, ce autor v-a pătruns în suflet, cu ce personaj ați rezonat? Pe scurt, avem nevoie să ne ajutați cu cele mai cele cărți ale anului ce stă să treacă. Cum? Propunându-le. Vă dorim să vă fie greu de ales, pentru că asta ar însemna că ați avut un an plin de lecturi de impact. Vă amintesc, cu această ocazie, că nu există o limită pentru propuneri, puteți să trimiteți oricâte.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

#FieCa și toate cele! Să ne citim cu bine și la anul!

Photo by Kristina Paukshtite from Pexels

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare