Mandale

Despre e-Mandale și numerologia altfel

de / November 11th, 2019 / 1,186 vizualizari

Într-o zi, aveam o migrenă imposibilă. Era o somatizare a unui meltdown desprins parcă din cărțile de specialitate. Brusc, o prietenă îmi cere data nașterii, vrea să îmi facă mandale personale și să mi le dea la interpretat. Head shot! Ce?

Ce știu eu despre mandale:

  • sunt faine
  • sunt frumos colorate
  • par iluzii optice fantastice
  • termenul vine din sanscrită

Și atunci am aflat: pornind de la data nașterii și de la nume, asupra cărora sunt efectuate operațiuni numerologice simple, sunt realizate, apoi interpretate, mandala zilei de naștere și mandala numelui. Formator în acest sens în România este Vlad T. Popescu, directorul editurii Meditative Arts.

Ce știe Vlad T. Popescu despre mandale:

  • sunt spații sacre ce reproduc, bi sau tridimensional, dimensiuni superioare (chiar întreg Universul) sau sunt porți către aceste dimensiuni
  • amintesc privitorului sau celui care le desenează/construiește, de imanența sacrului în Univers și de potențialul pe care îl are
  • asistă privitorul sau pe cel care le desenează/construiește pe calea către iluminare

Ce îl recomandă pe Vlad T. Popescu să scrie despre mandale:

  • predă și utilizează diverse sisteme Reiki non-tradiționale, dar și Qi Gong, autocontrol, Radiestezie MDH, tehnici de meditație
  • predă și utilizează tehnici avansate de numerologie și geometrie sacră pe linia R.A. Schwaller de Lubicz, mudre și mantre, mandale.

Interpretarea mandalei este o tehnică de observare a realității ce nu poate fi dovedită științific, în întregime subiectivă și care ține de imaginația consilierului pentru dezvoltarea personală, iar informațiile primite pe această cale nu sunt adevăruri absolute, ci părerea personală a consilierului formată în urma interpretării mandalei zilei de naștere, a mandalei numelui, a relațiilor, a unor parametri ce pot fi povestiți, dar nu și dovediți. Întreaga interpretare poate fi privită ca o poveste scrisă de consilier fiind inspirat de clientul său, sau de mandala zilei curente.

Mandalele sunt construite numerologic pe baza datei de naștere oferă pentru toți cei născuți într-o anumită zi (și se poate merge până la ora și minutul nașterii) potențialul lor divin și barierele pe care le pot întâmpina. Ca parte oricât de imperfectă a Întregului purtăm în noi tiparul arhitecturii sacre.

Pe mine mă cunoașteți: sunt Patricia Lidia, mamă, inginer, blogger, voluntar și scriitor amator. Duc lipsă de modestie, așa că de pe blogul meu, de pe pagina mea aflați cam totul despre mine, ce fac, ce îmi place, ce nu îmi place, cât de frumoasă, deșteaptă și minunată sunt. Mandalele mele arată după cum urmează (mandalele rotunde sunt mandalele numelui – Patricia Lidia, mandala cu colțuri de mandala zilei de naștere – 19 mai 1987).

Mandala zilei de naștere
Mandala zilei de naștere – 19 mai 1987
Mandala Patricia
Mandala numelui – Patricia
Mandala numelui – Lidia

Curioși cum se interpretează? Se poate comanda o interpretare și aici… Dar, bineînțeles, curiozitatea a omorât pisica, așa că am vrut să aflu cum aș putea să interpretez și eu altora, să mă dau mare, să fiu cea mai cea dintre cei mai cei (în bula mea perfectă, normal!), așa că mi-am comandat cartea cu și despre mandale, care prezintă și explică interpretarea mandalei zilei de naștere și a mandalelor desenate liber, în urma unei meditații.

Plictisiți, neatenți, cu toții mâzgălim uneori pe câte o foaie de hârtie. Ceea ce desenăm poate să spună multe despre dorințele noastre, despre entitățile care ne înconjoară, căci, relaxați fiind, în starea de contemplare ajunși, pornim pe un string către sinele superior, al nostru sau al altei persoane, către un loc, către o entitate din alte dimensiuni, iar imaginea pe care o zărim privind în lungul acelui canal de comunicare este chiar mandala, fie ea desenată sau nu după toate regulile. Mandalele cu care lucrăm, indiferent de modul lor de realizare, sunt instantanee ale mișcării energiei și informației pe stringul apărut între noi și subiect.

Dacă interpretarea mandalelor vi se pare o poveste, un basm, nu credeți în puterea supranaturală a energiilor pozitive, tot vă recomand această carte, măcar ca să vă dați seama de ce folosiți anumite culori preponderent și de ce faceți anumite desene libere… nu-i așa că ședințele trec mai repede când mâzgăliți foaia nevinovată de hârtie?


Comandă cartea e-Mandala și numerologie altfel

pe Cărturești, aici sau pe situl editurii Meditative Arts, aici>>

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

Foto cover: Pixabay.com

# # # # # # #

Patricia Lidia

Inginer, femeie și mamă în viața reală, autor de texte pentru copii și jurnalist cultural neoficial în viața virtuală...

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare