Păcăleală

scrisa de Domenico Starnone

Păcăleală de Domenico Starnone Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Păcăleală 21.17 lei *
Păcăleală 24.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Domenico Starnone
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-606-33-3826-7
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Imaginați‑vă un duel între doi oameni. Unul, Daniele Mallarico, este un ilustrator de succes care, în amurgul vieții, simte că reputația și talentul său artistic se estompează. Celălalt, Mario, este nepotul lui de patru ani.

Daniele locuiește de mulți ani la Milano, în singurătate, concentrându‑se obsesiv asupra muncii sale, când fiica lui îl roagă să vină la Napoli pentru câteva zile, ca să aibă grijă de Mario, în timp ce ea și soțul ei vor participa la o conferință.

Închiși într‑un apartament din centrul orașului Napoli, plin de fantomele trecutului, bunicul și nepotul își pun la încercare inteligența în jocuri nu întotdeauna amuzante, în vreme ce Daniele se străduiește să‑și evalueze propriile aspirații și opțiuni de viață. Păcăleală este o dramă elegantă despre ambiție, legături de familie și înaintarea în vârstă, care depășește limitele obișnuite și previzibile, scrisă de unul dintre cei mai mari romancieri italieni contemporani.

Un portret superb, uneori tulburător al relației dintre generații, care atinge adevărurile fundamentale. - Library Journal

Inteligent și plin de emoție... Acest roman multistratificat încurajează lectura repetată pentru a descoperi interpretări noi și subtile. - Publishers Weekly

Tulburător și extrem de bine scris... - Entertainment Weekly


Carti similare cu Păcăleală

Femeia alba pe bicicleta verde

Femeia alba pe...

de Monique Roffey

mai mult
Oryx si crake

Oryx si crake

de Margaret Atwood

mai mult
Tanara in coma

Tanara in coma

de Douglas Coupland

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!