Cărțile anului 2018

Cărțile lui 2018

de / January 11th, 2019 / 410 vizualizari

Am anunțat deja cartea acestei luni și cărțile intrate la vot (să votați!), dar nu trecem mai departe fără a face o scurtă retrospectivă a anului ce tocmai s-a încheiat. Ce cărți ați citit voi în 2018? Până le treceți pe listă, iată care sunt cărțile care au stat în topul preferințelor, aici, în clubul nostru de carte. În fiecare lună v-am propus teme, iar voi ne-ați recomandat cărți, ați votat cărțile intrate la vot și am așezat împreună pe raftul fiecărei luni câte un titlu nou. Spre finalul anului, am avut concursuri pe pagina de Facebook (aici) în urma cărora, cititori norocoși au primit cadou cărțile intrate la vot. Neapărat să urmăriți pagina noastră, pregătim și alte surprize!

Acum, haideți să vedem care au fost cărțile care ne-au fost alături în cele 12 luni ale lui 2018:

  • Septembrie: Puterea scrisă de Naomi Alderman.
Nu uitați! Dacă doriți să ne împărtășiți recenziile voastre, vă așteptăm cu ele pe site (în pagina fiecărei cărți aveți opțiunea de a publica o recenzie). De asemenea, le puteți recomanda pe pagina noastră de Facebook, aici, sau pe grupul special creat pentru voi, aici.

Cărțile anului 2017 aici >>
Cărțile anului 2016 aici >>
Cărțile anului 2015 aici >>

Cărțile anului 2014 aici >>

Cartile anului 2013 aici >>
Cartile anului 2012 aici >>
Cartile anului 2011 aici >>

2019 să ne aducă numai lecturi captivante!

Comandă cărțile pe Elefant, aici, pe Libris, aici, și pe Cartepedia, aici
(sau click pe titluri pentru linkuri directe)>>

 SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Cartea lunii martie: Pulsar

Cartea lunii

Cartea lunii martie: Pulsar

de / March 2nd, 2020

Primăvara e aici! Luna martie este ca o poveste. Mereu la fel, mereu diferită. Serbăm primăvara an de an, primim sau oferim mărțișoare, ne bucurăm împreună de flori, de razele soarelui, de cerul senin. Știm la ce să ne așteptăm,...

Citeste mai mult