cartea lunii

Cărțile lui 2017

de / January 15th, 2018 / 579 vizualizari

Am anunțat deja cartea acestei luni, dar nu trecem mai departe fără a face o scurtă retrospectivă a lui 2017. Ce cărți ați citit voi în 2017? Până le treceți pe listă, iată care sunt cărțile care au stat în topul preferințelor, aici, în clubul nostru de carte. În fiecare lună v-am propus teme, iar voi ne-ați recomandat cărți, ați votat cărțile intrate la vot și am așezat împreună pe raftul fiecărei luni câte un titlu nou. Acestea sunt cărțile care ne-au fost alături în cele 12 luni ale lui 2017:

  • Iunie: Rockstar scrisă de Cristina Nemerovschi.
  • August: Renegații scrisă de Yrsa Sigurdardóttir.
  • Decembrie: Fulgi de iubire scrisă de John Green, Maureen Johnson și Lauren Myracle.
Nu uitați! Dacă doriți să ne împărtășiți recenziile voastre, vă așteptăm cu ele pe site (în pagina fiecărei cărți aveți opțiunea de a publica o recenzie). De asemenea, le puteți recomanda pe pagina noastră de Facebook, aici, sau pe grupul special creat pentru voi, aici.

Cărțile anului 2016 aici >>
Cărțile anului 2015 aici >>

Cărțile anului 2014 aici >>

Cartile anului 2013 aici >>
Cartile anului 2012 aici >>
Cartile anului 2011 aici >>Să avem un 2018 plin de lecturi captivante!

Comandă cărțile pe Elefant, aici, pe Libris, aici, și pe Cartepedia, aici
(sau click pe titluri pentru linkuri directe)>>

 SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare