O fată din bucăți

scrisa de Kathleen Glasgow

O fată din bucăți de Kathleen Glasgow Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
O fată din bucăți 31.99 lei *
O fată din bucăți 33.15 lei *
O fată din bucăți 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Kathleen Glasgow
Numar de pagini: 440 pagini
ISBN: 978-606-94251-8-3
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Charlotte Davis este făcută bucăți. La doar 17 ani, a pierdut mai mult decât au pierdut alții în toată viața lor, dar a învățat să uite. Cioburile dintr-un borcan spart fac tăieturi adânci, iar durerea fizică anihilează suferința sufletească până când nu mai rămâne decât liniște. Nu trebuie să se mai gândească nici la tatăl ei, nici la râul în care a pierit acesta. Nu mai este nevoie să-și amintească de prietena ei, care a dispărut pentru totdeauna. Nu-i mai vine în minte mama ei, care nu mai are ce să-i ofere.
Cu fiecare cicatrice nouă, inima lui Charlie devine tot mai puternică, dar doare în continuare. Doare îndeajuns de tare cât să nu-i mai pese de nimic, ceea ce este necesar câteodată, ca să poți ieși din întuneric.


Carti similare cu O fată din bucăți

Unul dintre noi minte

Unul dintre noi minte

de Karen M. McManus

mai multRecenzii

Sandra Deaconu Sandra Deaconu pe 2017-09-20 23:21:24 Rating:

Kathleen Glasgow nu este o scriitoare, este un miner care a lucrat cu zăcăminte de emoții. Nu doar că a reușit să pătrundă în întunericul care zace în oameni, dar a explorat chiar ea acele întunecimi, apoi a ieșit la suprafață și a scos cu ea această carte inspirată din viața ei. O fată din bucăți ar putea fi jurnalul oricăruia dintre noi, deci este cumva o mărturie a faptului că suntem...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sandra Deaconu
Recenzii: 1
Carti citite: 1

onioni53
Recenzii: 2
Carti citite: 13

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149