Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

scrisa de Care Santos, Francesc Miralles

Cel mai frumos loc din lume e chiar aici de Care Santos, Francesc Miralles Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cel mai frumos loc din lume e chiar aici 27 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Care Santos, Francesc Miralles
Traducator (i): Cornelia Radulescu
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-606-779-160-0
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Scris la patru mâini de Care Santos și Francesc Miralles, romanul Cel mai frumos loc din lume e chiar aici, tradus deja în 20 de țări, emană gândire pozitivă și poezie.

Salvată în ultimul moment de la sinucidere de o întâmplare neașteptată, Iris pornește într-o aventură care îi va schimba modul de a vedea viața. După moartea părinților ei într-un accident de mașină, dezorientată și fără nici o perspectivă, ea va fi nevoită să ia lucrurile de la capăt. Iar revizitarea trecutului poate fi o experiență dureroasă și plină de pericole, dar și una aducătoare de fericire, mai ales când lui Iris îi apar în cale doi „iluminați“.

„În Cel mai frumos loc din lume e chiar aici am vrut să exprimăm neliniștile, iluziile, nemulțumirile și bucuriile oamenilor de astăzi, totul învăluit în puțină magie cotidiană, pentru că, uneori, în lume se întâmplă lucruri fabuloase, dar noi, din cauza problemelor și grijilor zilnice, nu ne dăm seama de farmecul vieții, care ne e atât de la îndemână.“ (Francesc MIRALLES)


Carti similare cu Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

La revedere acolo sus

La revedere acolo sus

de Pierre Lemaitre

mai mult
Simetria ei infricosatoare

Simetria ei...

de Audrey Niffenegger

mai mult
Visatoarea din Ostende

Visatoarea din Ostende

de Eric-Emmanuel Schmitt

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!