Unde sunt? > Acasa > Carti > Teen Lit > Puterea

Puterea

scrisa de Naomi Alderman

Puterea de Naomi Alderman Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Puterea 34.99 lei *
Puterea 45 lei *
Puterea 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Storia Books
Autor (i): Naomi Alderman
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-94493-8-7
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Ce s-ar întâmpla dacă femeile ar căpăta brusc o putere nimicitoare și nemaivăzută?

În Puterea, lumea e un loc familiar: băiatul nigerian bogat care lenevește pe marginea piscinei părinților; copilul aflat în plasament, ai cărui părinți adoptivi își ascund adevărata fire în spatele religiei; politicianul american ambițios; fata dură de pe străzile Londrei, care provine dintr-o familie atipică.

Din senin apare însă o forță nouă, vitală, care se răspândește cu viteză și care face ca destinele personajelor să se împletească cu consecințe devastatoare. Adolescentele își descoperă o putere fizică uriașă – pot provoca o durere atroce și chiar moartea. Astfel, printr-o mică întorsătură a naturii, lumea este repornită de la zero.

„Electrizantă! Șocantă! O să vă facă părul măciucă! După care o să vă facă să vă revizuiți atitudinea în legătură cu tot.” —Margaret Atwood, autoarea romanului Povestea slujitoarei

Puterea a fost una din lecturile preferate ale președintelui Obama din 2017. A fost inclusă pe lista celor mai bune zece cărți ale anului 2017 de către New York Times, Los Angeles Times, Washington Post și Entertainment Weekly şi a fost declarată printre cele mai bune romane ale anului 2017 de Amazon, San Francisco Chronicle, National Public Radio, Bustle și Paste. În acelaşi an, Naomi Alderman a primit Premiul Baileys pentru autoare de ficțiune.


Carti similare cu Puterea

Puterea

Puterea

de Naomi Alderman

mai mult
Și-a căutat-o...

Și-a căutat-o...

de Louise O`Neill

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289