cartea lunii noiembrie

Și tu visezi la “bella Italia”? Votează cartea lunii noiembrie!

de / October 5th, 2017 / 268 vizualizari

Vă vine să credeți că vorbim deja de luna noiembrie? Poate mă repet, și vă rog să mă scuzați pentru asta, dar nu încetez să mă minunez de trecerea timpului. Asta mă duce cu gândul la vorbele profei de fizică din liceu, “… acum vine bacu’ peste noi, mamaie!”, care îmi sunau mereu a “acum vine viața peste noi”. Și viața a venit, este aici. Întrebarea e dacă ne bucurăm de fiecare moment sau o lăsăm să treacă… Pe lista de to do-uri am (și cred că e valabil pentru fiecare dintre noi) câteva locuri pe care îmi doresc tare mult să le vizitez. Italia se află printre primele, nu știu exact de ce. Cumva, când mă gândesc la Italia, mă gândesc la acasă, la Țestoasele Ninja, la pizza (evident!), la vremurile în care vedeam desene animate pe RaiUno și RaiDue (Sailor Moon, Lady Oscar, vă amintiți?!).

Când Miss Valery mi-a spus de această temă, am zâmbit. Am spus că este o idee minunată. Nu știu când voi ajunge în Italia, fizic, dar cu gândul se poate oricând. Cărțile sunt biletele noastre de călătorie, sunt mijloacele de transport, sunt ferestre către lumile pe care dorim să le vizităm. În urma temei lansate luna trecută, “alegeți acele romane scrise de autori italieni care v-au impresionat sau pe cele care încă așteaptă, cuminți, șansa de a vă impresiona”, am primit propunerile voastre. Dintre acestea, patru titluri au intrat în competiția pentru cartea lunii noiembrie. Voi sunteți cei care veți decide care va fi aceea!

Iată care sunt propunerile:

Femei singure, de Cesare Pavese
De trei ori în zori, de Alessandro Baricco
O sută de zile de fericire, de Fausto Brizzi
Lovebook, de Simona Sparaco

Ați citit cărțile? Care dintre ele ați vrea să poarte titlul de cartea lunii? Indiferent ce motive aveți, că vă place autorul, coperta, că ați auzit de o carte că ar fi bună, că ați citit cartea, vă aștept la vot – pe site (aici). Ați votat deja? Lăsați-ne un comentariu, mai jos, în care să ne spuneți pe care ați ales-o și de ce o recomandați. Poate veți convinge și alți cititori să voteze aceeași carte.

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii DECEMBRIE 2017!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult