voteaza cartea lunii IANUARIE 2019

Votează cartea lunii Ianuarie 2019!

de / December 4th, 2018 / 526 vizualizari

Cu fiecare carte pe care o citesc, îmi doresc să am mai mult timp pentru cărțile care-și așteaptă rândul. Pentru că de cele mai multe ori nu știu pe care s-o aleg, las cărțile să mă aleagă. E momentul acela când îmi trec degetele peste cotoarele cărților din bibliotecă, iar una dintre ele îmi rămâne în minte, titlul ei mă cheamă înapoi. Și nu de puține ori mi s-a întâmplat să o aleg exact pe cea de care am avut nevoie la momentul respectiv. Fie că a fost un roman de dragoste, fie că a fost o carte de autodezvoltare sau poate un roman istoric, fiecare dintre ele mi-a oferit boost-ul de energie necesar. Acum, că ne aflăm pe ultima sută de metri din 2018, mă întreb care va fi cartea cu care voi trece în noul an. De asemenea, sunt foarte curioasă care va fi prima carte a lui 2019, nu de alta, dar cartea lunii ianuarie este, cumva, cea care ne setează direcția în materie de lecturi: ce să citim, ce să nu citim, să citim mai mult, mai variat…

Tema pe care v-am propus-o (aici) a fost simplă, dar cum orice e simplu, e de fapt foarte complicat, cred că nu a fost ușor să ne recomandați titlurile pentru votul de luna aceasta: “cu ce carte ar trebui să începem un nou an de citit în serie? Ce titlu v-a impresionat cel mai cel în ultimul timp, ce poveste a rămas cu voi, ce roman v-a marcat profund, ce volum v-a dat lumea peste cap?”

Dintre cărțile pe care ni le-ați propus, patru au intrat la vot, iar cea care va primi cele mai multe voturi, va fi cartea lunii ianuarie 2019.

Iată care sunt propunerile:

Al nostru este cerul, Luke Allnutt
Ziua în care am învățat să trăiesc, Laurent Gounelle
Un apartament la Paris, Guillaume Musso
Uciderea Comandorului, Haruki Murakami

Acum vă invit să votați! Nu contează care vă este motivul, poate fi titlul, coperta, autorul, poate fi chiar numărul de pagini, ideea e să votați una dintre cele patru cărți propuse. Cartea care va primi cele mai multe voturi va fi cartea lunii ianuarie, cea cu care vom începe noul an. Și, zic eu, indiferent care va fi aceea, anul va fi unul minunat! Nu de alta, dar cărțile sunt una și una. Cei care ne-au lăsat propuneri primesc, se știe, mulțumirile noastre.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii FEBRUARIE 2019!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare