cartea lunii ianuarie

Votează cartea lunii ianuarie 2018!

de / December 5th, 2017 / 301 vizualizari

V-ați apucat să vă scrieți lista de dorințe pentru anul viitor? Nu de alta, dar azi mâine vine peste noi Anul Nou și trebuie să fim pregătiți. Când va începe numărătoarea inversă, vom închide ochii și ne vom rosti dorințele una câte una. O prostie!, vor spune cei care ne cred pe noi cu capul în nori. Așa, și?! Spre deosebire de ei, noi suntem un pic mai aproape de dorințele noastre, avem un scop pentru noul an. E ca atunci când îți pregătești lista de lecturi, iar la final de an vei realiza că acele cărți pe care ai vrut să le citești te-au dus către altele și ai descoperit astfel câteva cărți absolut geniale. Lista de dorințe de azi te va duce către împlinirea unor dorințe pe care habar nu aveai că le ai. Înelegeți unde bat?

Întorcându-mă la subiectul nostru, luna trecută v-am provocat să ne propuneți cărțile care v-au impresionat anul acesta (dacă au apărut și altele între timp, ni le puteți recomanda în comentarii!): “care a fost cea mai frumoasă/așteptată/intensă/memorabilă/zdruncinătoare experiență de lectură din anul ce stă să treacă?” Dintre propunerile lăsate de voi, patru au intrat la vot și doar una dintre ele va purta titlul de cartea lunii ianuarie 2018. 2018! Vă dați seama?! S-a mai dus un an.

Iată care sunt propunerile:

Cu ultima suflare, de Paul Kalanithi
Suflete în noapte, de Kent Haruf
O viață măruntă, de Hanya Yanagihara
Măștile fricii, de Camelia Cavadia

Poate că una dintre cele patru cărți a fost propusă de tine, poate că a fost propusă de prietenul tău, cert e că doar acesta patru se vor “lupta” pentru voturile voastre. Și, cu siguranță, e mai ușor să alegeți una din patru decât una din… multe.

Dacă vă aflați printre ei care ne-au propus cărți luna trecută, dacă acum ați ajuns pe blogul nostru, vă așteptăm pe site (aici) la vot. Luna asta votăm, luna viitoare ne vom bucura de cartea cu cele mai multe voturi! Și dacă tot sunteți aici, îmi puteți spune, mai jos, în comentarii, pe care ați votat-o? Puteți influența și alți cititori să voteze cartea voastră preferată. 🙂

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
**Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii FEBRUARIE 2018!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare