January reads

Alte propuneri de Ianuarie

de / November 9th, 2017 / 181 vizualizari

Anul bun se cunoaște din Ianuarie. Da, suntem deja cu un picior în 2018, al nouălea an (!), oficial, de citit în serie. Nu știm nici noi cum a trecut atât amar de vreme (deși “dulce” se potrivește mai bine în context), ne minunăm la unison cu voi de fiecare dată.

Așa că haideți să ne începem în forță noul an literar și să (re)citim acele cărți care ne-au impresionat cel mai tare de-a lungul a (aproape) douăsprezece luni pline de lecturi care de care mai tentante. Lista noastră este tare lungă, ceea ce ne face să credem că nici a voastră nu este mai prejos. Norocul nostru că nu noi trebuie să venim cu propunerile, ci voi. Ianuarie este luna bilanțurilor și a planurilor îndrăznețe, a promisiunilor de mai bine și a provocărilor de lectură. Iar prima provocare vine de la noi: care a fost cea mai frumoasă/așteptată/intensă/memorabilă/zdruncinătoare experiență de lectură din anul ce stă să treacă?

Aveți timp de gândire până la final de Noiembrie, când va trebui să alegem dintre propunerile voastre doar patru titluri care vor intra la votul pentru “Cartea lunii”. Apoi aveți toată luna Decembrie la dispoziție să votați cartea pe care o vom citi împreună, sperăm, în Ianuarie.

Recapitulăm: dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsati pe Propune carte, în partea stângă (în site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să avem un 2018 ca la carte!

Sursa foto

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

4 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare