Votează cartea lui februarie cel roz și dantelat

de / January 9th, 2020 / 186 vizualizari

În ultima perioadă am citit foarte puțin. Să zicem că au fost niște luni mai dificile. Am văzut filme în schimb, multe, variate. Am început și seriale. Unele dintre cărțile de pe noptieră s-au mutat pe birou sau în bibliotecă. Să zicem că am avut timp să mă gândesc la una alta. Dintre toate filmele văzute, cele romantice m-au mișcat până la lacrimi. Dintre cărțile citite, cele cu un pic de dulceață au rămas cu mine. Am spus și altă dată, îmi place să citesc variat (thriller, horror, romance, autodezvoltare, poezie…), dar cărțile care îmi aduc zâmbete, ale căror povești nu mă lasă să le las sunt cele de dragoste.

V-am spus că am văzut filme în ultima perioadă. Mă gândesc cu mare interes la filmele care vor apărea luna viitoare și, de asemenea, la cărțile colorate, pline de clișee (de ce nu?) care să-mi smulgă o lacrimă, apoi să mă lase cu un mare zâmbet pe chip. Deja îmi imaginez februarie: carte cu titlu siropos, fotoliul din balcon, păturică pufoasă, pahar de vin, muzică în surdină, pisică alături, ce aș putea cere mai mult de la februarie cel dantelat?

Revenind la oile noastre, februarie este “luna în care coperțile roz sunt justificate, excesul de inimoare scuzabil și titlurile zaharoase la mare căutare.” Aceasta este tema la care ne întoarcem cu mare drag în fiecare an (ați citit aici). Dintre propunerile pe care ni le-ați trimis, patru minunate au intrat la vot. Una dintre acestea va fi cartea lunii februarie. Care? Alegerea e a voastră!

Iată care sunt propunerile:

La cinci pași de tine, Rachael Lippincott, Mikki Daughtry, Tobias Iaconis
Ceea ce nu poate fi ascuns, Agnès Martin-Lugand
Cu tine în Paris, Clémentine Beauvais
Povestea asta este despre Sarah, Pauline Delabroy-Allard

Am citit fiecare descriere, am încercat să ghicesc care va primi cele mai multe voturi. Fiecare dintre cele patru titluri are ceva aparte, ceva ce mă atrage să o votez. Dar alegerea nu e ușoară. Mă puteți ajuta în sensul acesta? Pe care dintre ele o vedeți a fi cartea lunii februarie? Lăsați-ne câteva impresii mai jos, în comentarii, apoi intrați pe site și votați.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii MARTIE 2020!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare