Propuneri februarie

Februarie, cu toată dragostea

de / December 12th, 2019 / 127 vizualizari

Complicat rău cu iubirea asta. Sau extrem de simplu. Depinde pe cine întrebi. Eu încerc să nu ratez nicio pelicula siropoasă și strecor de fiecare dată câte o carte romantică în lista-mi de lecturi. Cu toate acestea, am obosit să scriu despre iubire. Parcă nu mă mai inspiră. Nu voi obosi vreodată, însă, să citesc despre ea. Sau, cel puțin, așa sper.

Așa că luna Februarie îmi oferă pretextul ideal pentru a mă bucura, în gura mare, de acele cărți de cele mai multe ori blamate și desconsiderate. Luna în care coperțile roz sunt justificate, excesul de inimoare scuzabil și titlurile zaharoase la mare căutare. Adică este momentul de glorie pentru acele cărți pe care eu le-aș citi lună de lună (dacă nu aș fi tentată, de fiecare dată, de alte și alte titluri).

Fără să mă mai întind – v-am zis că îmi găsesc greu cuvintele de la o vreme – vă invit să ne trimiteți propunerile voastre de lectură pentru luna Februarie, luna universală a iubirii. Le aștept cu cel mai mare interes, chiar sunt curioasă dacă îmi lipsește vreun titlu romantic din biblioteca personală. Dacă da, remediez. Deci trimiteți propuneri cu încredere, promit că nu vor rămâne necitite cărțile recomandate de voi. Prin urmare, un nou Februarie romantic ne așteaptă. Ce citim?

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Sper să îmi regăsesc inspirația până vine următorul Februarie peste noi. Nu de alta, dar eu mi-am propus să mai citim multe cărți, inclusiv de dragoste – sau mai ales de dragoste -, împreună.

Cu iubire, înainte! 

Cover photo: Pexels.com

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare