voteaza cartea lunii decembrie

Votați cartea lunii decembrie! E cu autograf.

de / November 7th, 2019 / 144 vizualizari

Ce ai face dacă în fața ta s-ar afla autorul tău preferat? I-ai cere un autograf, nu-i așa? Dar ce i-ai spune? Am stat și m-am gândit mult la scena asta. Am avut în față, pe rând, autori pe care îi ador, autori care m-au făcut să trăiesc poveștile personajelor lor, m-au făcut să râd, să tresar, să aprob, să vorbesc cu personajele sau să caut pe internet locuri și melodii. Am avut conversații imaginare cu Anne Rice, Sophie Kinsella, Stephen King, Jojo Moyes, Pascal Bruckner, Cecelia Ahern, Michelle Obama și mulți alții. Partea mai amuzantă e că dacă i-aș avea în față pe oricare dintre ei, probabil m-aș bâlbâi de emoție și aș apela la arma secretă (a noastră, a tuturor), telefonul. M-aș alege cu o poză de toată frumusețea. E și asta ceva. Am fost de curând la un eveniment dedicat mamelor unde am fost impresionată de felul în care invitata, Heidi Murkoff (autoarea celor mai citite cărți despre sarcină din lume), nu numai că a dat autografe tuturor participantelor, dar le-a și îmbrățișat. Doar privind-o, am simțit cum mă încarc cu energie. A avea o conversație cu un astfel de om te transformă cumva, iar acel autograf transformă cartea într-o bijuterie.

De la autografe și autori pe care i-am avut în față, scriind cu mâna lor cuvinte doar pentru noi, am ajuns la tema pentru votul de luna aceasta: “tema lunii Decembrie are legatură cu toţi acei scriitori minunaţi pe care i-aţi cunoscut personal, de la care aveţi autograf sau, de ce nu, cu care v-aţi făcut poze” (a fost aici). Ne bucurăm tare mult pentru că ați avut ocazia să vă întâlniți autorii preferați (sau măcar pe unii dintre ei) și vă muțumim pentru propuneri. Dintre ele, după cum bine știți, doar patru au intrat la vot. Una dintre ele va fi cartea lunii decembrie. Voi o veți alege!

Iată care sunt propunerile:

O cale îngustă spre nordul îndepărtat, Richard Flanagan
În grădina căpcăunului, Leila Slimani
Tot binele și tot răul, Care Santos
Homeric, Doina Rusti

Voi ați avut ocazia să-i întâlniți pe acești patru autori? Aveți autografele lor? Ați schimbat cu ei două vorbe? Eu am așa o senzație ciudată după ce primesc un autograf, ca un legământ, îmi doresc să citesc toate cărțile autorului. Acum vă las să votați cartea lunii decembrie.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii IANUARIE 2020!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare