voteaza cartea lunii aprilie

Un Aprilie demn de covorul roșu. Votează cartea lunii!

de / March 9th, 2020 / 158 vizualizari

În articolul cu tema lunii Aprilie, Miss Valery ne-a invitat să ne imaginăm cum ar fi dacă am putea urmări la televizor decernarea celor mai importante premii literare. Gândul mi-a zburat la toți acei autori pe care îi îndrăgesc, la ținute de gala pe covorul roșu, la cărți expuse în biblioteci strălucitoare și ridicate la rangul de bijuterii de preț – o expoziție cu cele mai valoroase scrieri ale omenirii. Și i-am văzut defilând pe Anne Rice, minunata Anne!, pe Stephen King, Sophie Kinsella, Guillaume Musso, Jojo Moyes și alți autori care mi-au umplut sufletul de bucurie cu poveștile lor.

Vă puteți imagina așa o gală? Sunt convinsă că da, doar sunteți cititori în serie. Despre autori premiați vom discuta în Aprilie și, desigur, despre cărțile lor: “…ne îndreptăm atenţia spre marii premianţi ai literaturii. Spre cărţile lor, de fapt. Aşteptăm propuneri de titluri laureate cu Nobel, Man Booker, Costa Award, Goncourt, Femina sau ce alte premii mai consideraţi voi relevante.” (ați citit aici). Dintre cărțile propuse de voi, patru au intrat la vot, iar una dintre acestea va fi cartea lunii Aprilie. Care? Voi decideți!  

Iată care sunt propunerile:

Strada Dughenelor Întunecoase, Patrick Modiano
Linia frumuseții, Alan Hollinghurst
La revedere acolo sus, Pierre Lemaitre
Femeia cu Părul Roșu, Orhan Pamuk

Sunt tare curioasă pe care dintre cele patru le-ați citit sau dacă ați citit alte cărți scrise de acești autori. Nu le-am citit încă, dar sunt convinsă că fiecare dintre ele merită voturile noastre – nu degeaba sunt titluri premiate.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii MAI!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul urmator

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult