voteaza cartea lunii mai

Voteză cartea lunii mai, cartea cea mai cea!

de / April 4th, 2018 / 193 vizualizari

Ne îndreptăm cu pași repezi către al 9-lea an de citit în serie. O luna mai este, atât! Vă vine să credeți? Unde s-au dus anii? Habar nu am, habar nu avem, dar dacă luăm la puricat blogul, vom descoperi fiecare an, fiecare lună, prin cărțile pe care le-am citit – cărțile lunilor, dar și cărțile recomandate. Și sunt câteva! Ne-am obișnuit să propunem o temă specială pentru luna mai, dar am descoperit că cea mai frumoasă e aceea în care voi, cititorii, ne spuneți care sunt cărțile voastre preferate, cele mai dragi, cele mai frumoase.

Anul acesta, pentru cartea lunii mai, v-am cerut să ne propuneți “cele mai intense, cele mai iubite, cele pe care le așteptăm ca și când, cele de care nu ne mai săturăm, cele pe care nu le mai uităm” și propunerile nu au întârziat să apară. Dintre ele, patru titluri ai intrat la vot, iar la final de lună vom care este cea care va purta titlul de cartea lunii mai – cea mai cea! Decizia vă aparține.

Iată care sunt propunerile:

Cum să oprești timpul, de Matt Haig
Un bărbat pe nume Ove, de Fredrik Backman
Încă aud muzica noastră în gând, de Agnès Martin-Lugand
Jumătate de viață, de Care Santos

Ne pregătim din timp pentru fiecare carte a lunii, se știe! Cei care ne-ați descoperit de curând, aflați că în fiecare lună se votează, avem o temă pentru propuneri și avem cartea lunii. Acesta este articolul în care vă prezint carțile intrate la vot, iar voi alegeți una dintre cărți – nu contează motivele (dacă ați citit-o, dacă vă place coperta sau autorul), important e să votați. Cum votați? Intrați pe site (aici), vă logați în contul vostru și votați una dintre cele patru titluri.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii IUNIE!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare