voteaza cartea lunii aprilie

Votează cartea (serialul) lunii aprilie!

de / March 6th, 2018 / 174 vizualizari

Evit să încep seriale noi dacă am altele începute, dar mi se întâmplă să văd câte un prim episod și nu mă mai pot opri. Așa am văzut multe seriale, urmăream unul sau două, apoi apărea câte o nebunie de nou serial – lăudat și prea lăudat – care mă prindea de la primul episod. Am pățit-o de curând cu Altered Carbon. Am devorat primul sezon și-l aștept cu mare interes pe următorul. Am aflat mai apoi că are la bază cartea cu același nume scrisă de Richard K. Morgan. Wow! Ce surpriză! (NOT) Mai este vreun film care să nu aibă la bază o carte?

Mare mi-e bucuria când aflu că o carte care mi-a plăcut mult mult de tot urmează a fi adaptată pentru marele sau micul ecran. Personajele pe care le-am îndrăgit vor prinde viață și voi retrăi din nou povestea care m-a fascinat. Sunt multe exemple în cazul ăsta, dar este unul pe care trebuie să-l menționez. Aștept serialul The Vampire Chronicles care are la bază seria de cărți scrisă de Anne Rice. Emoțiile și așteptările sunt cu atât mai mari cu cât autoarea este implicată în proiect împreună cu Christopher Rice, fiul ei. (pagina de FB dedicată, aici)

Luna trecută am lansat o nouă temă, v-am invitat să ne spuneți care sunt cele mai frumoase, de neratat seriale bazate pe cărți. Și ne-ați spus. Patru dintre serialele/cărțile propuse au intrat la vot și, la final de lună, vom afla care va fi cartea lunii aprilie. Desigur, voi veți decide care!

Iată care sunt propunerile:

Povestea slujitoarei, de Margaret Atwood
JFK 11.22.63, de Stephen King
Marile minciuni nevinovate, de Liane Moriarty
Cele treisprezece motive, de Jay Asher

Ați citit cărțile propuse? Dar serialele, le urmăriți sau le aveți pe lista de viitoare vizionări? Aș vrea să ne lăsați câteva impresii, cum vi s-au părut, dacă v-a plăcut mai mult cartea sau filmul (deși aici știu care este, în general, răspunsul). Apoi, partea mai dificilă, intrați pe site (aici) și votați! Dacă sunteți printre cei care nu ați citit cărțile și nu ați văzut nici filmele, alegeți cartea carte vă atrage cel mai mult.

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii MAI!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare