voteaza cartea lunii august

Cu gândul tot la Bookfest. Votează cartea lunii august!

de / July 5th, 2019 / 140 vizualizari

Tu câte cărți ți-ai luat de la Bookfest? Captura mea a fost mică, doar nouă cărți, însă dorința mea cea mare e să reușesc să le citesc până la următorul târg. Nu de alta, dar sigur voi pune ochii pe altele, iar lista de cărți necitite se mărește, cărțile cărora le-am promis că le voi citi își pierd răbdarea și în curând veți auzi la știri de fata aia care a fost devorată de cărțile pe care nu a reușit să le citească. A fost răzbunare? A fost accident? Haideți să aflăm ce spun martorii, cărțile din bibliotecă! Bat câmpii, da, dar ați prins ideea. Cumpărăm cărți în neștire, ne dorim să citim tot, dar apar în permanență ispite. Ce e de făcut? Nu știu. Poate îmi veți spune voi, cei mai cu capul pe umeri. Plecând de la ideea că fiecare dintre cei care au ajuns la Bookfest au plecat acasă cu cel puțin două, trei cărți noi, am ajuns la tema lunii august.

Luna trecută v-am anunțat că: în luna August vom citi cel puțin una dintre cărțile cumpărate de la BookfestTema v-a plăcut (a fost aici), am aflat asta prin propunerile pe care ni le-ați trimis. Și nu au fost puține. Din păcate, doar patru dintre ele au intrat la vot, iar cea care va primi cele mai multe voturi din partea voastră, va fi cartea lunii august.

Iată care sunt propunerile:

Strigă-mă pe numele tău, André Aciman
ROAR. 30 de femei. 30 de povești, Cecelia Ahern
Swing Time, Zadie Smith
Citește, te rog, citește, Felicitas von Lovenberg

Ați citit cărțile propuse? Pe care dintre ele le aveți sau vi le doriți? Dacă nu ați avut ocazia să le răsfoiți la târg, acum e momentul. Fie și virtual, intrați pe linkuri, mai sus, și aflați despre ce e vorba în fiecare dintre ele. Apoi, știți povestea, vă așteptăm la vot. Indiferent care vă este motivul, votați una dintre cele pentru cărți. Voi decideți care va fi cartea lunii august.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii SEPTEMBRIE 2019!

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult