voteaza cartea lunii octombrie

Votează cartea lui Octombrie cel galben!

de / September 4th, 2018 / 124 vizualizari

A venit toamna! Nu îmi place să o spun, dar vara e gata. Deși nu este anotimpul meu preferat, toamna este o încântare pentru ochi. Este anotimpul în care prefer să merg la munte și nu la mare, este anotimpul în care gândurile mi se întorc la vremea copilăriei – acele prime zile de septembrie când îmi doream ca vacanța să se prelungească cu încă o săptămână. Cu cât avansez în vârstă, cu atât pare că timpul trece mai repede. Acum e vara, acum e iarnă, acum sunt în concediu, acum fac planuri de Revelion. În toată agitația care ne zăpăcește zi de zi, e bine să ne oprim din când în când și să ne bucurăm de clipă: de o ploaie, de frunzele care se aștern în covoare foșnitoare în jurul nostru, de iedera care își schimbă culorile văzând cu ochii.

Pornind de la iminenta explozie de nuanțe autumnale, v-am propus tema pentru luna octombrie (aici): “Lăsați-vă inspirați de paleta coloristică a toamnei și propuneți-ne acele cărți cu coperți în ton cu anotimpul în discuție.” Dintre recomandările voastre, patru titluri au intrat la vot, iar una dintre ele va fi cartea lunii octombrie.

Iată care sunt propunerile:

Așteptându-l pe Bojangles, Olivier Bourdeaut
Jocul lui Westing, Ellen Raskin
Spune-mi dacă zâmbești, Eric Lindstrom
Unul dintre noi minte, Karen M. McManus

Toamna începe odată cu primele nuanțe de galben. Noi vă așteptăm cu patru titluri asortate cu începutul toamnei. Le-ați citit deja? Ați auzit că merită citite? Ați citit alte cărți semnate de acești autori? Indiferent care vă este răspunsul, vă așteptăm impresiile mai jos, în comentarii, apoi intrați pe site și votați! Cartea care va aduna cele mai multe voturi la finalul lunii, va fi cartea lunii octombrie.

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii NOIEMBRIE!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare