voteaza cartea lunii decembrie

Una dintre ele ar putea fi a voastră. Votați cartea lunii decembrie!

de / November 5th, 2018 / 208 vizualizari

Îmi aduc aminte de o iarnă în care a nins atât de mult, încât am fost nevoiți să rămânem la țară, la bunici, pentru încă o săptămână după Crăciun. A fost una dintre iernile cu zăpada cât casa, când ajungeam cu mare entuziasm la derdeluș, undeva pe un deal atât de înalt, că îmi era teamă să mă dau singură cu sania. Îmi aduc aminte de mirosul de cozonaci care ne aștepta la întoarcere, și, când noaptea se lăsa, de poveștile spuse la gura sobei. Sunt, poate, prea mulți ani de atunci, dar apropierea lunii decembrie nu face decât să mă întoarcă în timp, să încerc să aduc în prezent micile bucurii trăite în copilărie. Iar dacă reușesc să aduc măcar poveștile, atunci, cu siguranță, va fi un alt final de an reușit.

E adevărat că anotimpurile nu mai sunt ca-n copilărie, decembrie ne uimește în ultimii ani cu temperaturile prea mari (după gusturile unora), dar magia sărbătorilor e mereu prezentă. Atâta timp cât credem că minuni se întâmplă (credeți în Moș Crăciun, da?!), atunci ne putem considera norocoși, dorințele ni se vor împlini. Între noi fie vorba, sper că aveți pregătită o listă de dorințe pentru Moșu’!

Pentru că tot am ajuns la capitolul dorințe, iată care este tema pe care v-am propus-o pentru decembrie: “Care sunt acele cărți la care visați, pe care sperați să le primiți, doar nu v-ați exasperat părinții sau prietenii degeaba? Dați glas dorințelor voastre literare și aici, nu se știe niciodată cine vă citește/aude“. Dintre cărțile pe care ni le-ați recomandat, patru au intrat la vot, iar cea care va primi cele mai multe voturi, va fi cartea lunii decembrie.

Iată care sunt propunerile:

Hippie, Paulo Coelho
Iubirea care a rupt lumea în două, Emily Henry
Băiatul de pe pod, M.R. Carey
O zi de decembrie, Josie Silver

Care dintre aceste titluri vă atrage cel mai mult? Eu, recunosc, sunt atrasă de cartea lui M.R. Carey, autorul cărții Fata cu toate darurile. Nici Hippie nu sună rău, iar cartea lui Emily Henry are un titlu atât de frumos… Ce vreau să vă spun e că nu are importanță dacă ați citit cartea, dacă vă place coperta sau titlul, ideea e să votați. Voi veți decide care va fi cartea lunii decembrie. După ce o votați, să o treceți și pe lista de dorințe – adică ne puteți lăsa un comentariu în care să ne spuneți care credeți că merită să fie cartea lunii. Nu se știe niciodată cine citește (wink wink).

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii IANUARIE 2019!

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult