Propunerile lui Mai: cărți de nota 10

Propunerile lui Mai: cărți de nota 10

de / March 10th, 2019 / 262 vizualizari

Luna Mai oricum era mai cu moț decât toate, dar acum că împlinim 10 ani de citit în serie (da, ați citit bine) nu mai ai loc de ea în calendar. Ce Florar? Mai e Suveran. Și pe bună dreptate.

Voi realizați că au trecut 10 ani peste noi? Adică 120 de cărți ale lunii, 480 de cărți propuse (ne referim aici doar la cele intrate la vot), peste 3,100 materiale pe blog, peste 1,000 recenzii pe site (la momentul în care scriu acest articol), o comunitate frumoasă de cititori/prieteni, amintiri cât pentru două vieți. S-au scurs 10 ani de la prima noastră sesiune de liveblogging pe marginea cărții Mândrie și prejudecată, de Jane Austen și  trebuie să recunoaștem, cu mintea de acum, că ne place locul spre care ne-a purtat pasiunea pentru citit: aici, cu voi, cei care ne citiți. Vă mulțumim pentru recomandări, propuneri, comentarii, răbdare, pentru tot! Dacă e să ne dorim ceva de aniversarea noastră, este să ne continuăm drumul împreună spre primii 20 ani. Și să ne propuneți cărți, de-a lungul traseului. Și că tot a venit vorba, puteți să începeți cu propunerile.

O ocazie specială cere cărți speciale, așa că așteptăm propunerile voastre de cărți de nota 10. Nimic mai firesc, nu? Cărți de 10, pentru 10 ani de cărți.  Dar cum e greu de definit ce anume face ca o carte să primească punctaj maxim și cum nu suntem fani ai limitărilor, vă dăm mână liberă și ghes la imaginație. Așteptăm să ne surprindeți – sau nu – cu acele titluri cu care știți că nu puteți da greș niciodată și care sunt îndrăgite de (aproape) toți cititorii. Un fel de Micul Prinț, cum ar veni.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Cu cărți, înainte!

Foto: pexels.com

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

mai cu poezie

Propuneri

Mai cu poezie

de / March 12th, 2020

Îmi amintesc, cu nostalgie, de perioada în care citeam poezie. Bine, când zic poezie, mă refer la Bacovia, Coșbuc, Goga, Eminescu, Stănescu, Topârceanu… Deci da, cam atât de multă vreme a trecut. Nu mă prea împac eu cu poeții contemporani...

Citeste mai mult