propuneri septembrie

Propuneri de Septembrie: cartea de pe noptieră

de / July 10th, 2019 / 219 vizualizari

A venit, a venit toamna
Acoperă-mi inima cu ceva,
Cu umbra unui copac sau, mai bine,
Cu cartea de pe noptiera ta.

Nu a venit încă toamna – și nici nu o să vină prea curând – dar ne pregătim sufletește pentru ea, mai ceva ca furnica din poveste. Și, ca întotdeauna, începem cu lista de lecturi. Ce pot să zic, ne cunoaștem prioritățile!

Dacă adăugăm gradele, multe, din termometre, care ne încetinesc avântul creativ, la anii, tot mulți, de citit în serie, găsirea unei teme inedite de lectură devine o adevărată misiune imposibilă. Nu că ne căutăm scuze, dar dacă am face-o, le-am găsit deja. Prin urmare, de data aceasta am renunțat la provocări pentru o variantă mai simplă, la îndemâna oricui, dar care, cumva, ne-a scăpat în tot acest timp. Tema de lectură pentru luna Septembrie este chiar sub nasul nostru. La propriu. Tot ce trebuie să faceți este să vă aruncați o privire către cartea/cărțile de pe noptieră și să ni le propuneți. Cărți care își asteaptă cuminți rândul la citit sau cele începute, dar încă nedovedite, cărți pe care tot intenționați să le citiți dar, din varii motive nu ați reușit, cărți citite deja, dar de care nu vă îndurați să vă despărțiți, așa că le păstrați aproape. Ați prins ideea – azi pe noptieră, mâine (adică în August) pe home page-ul Serial Readers, unde veți avea timp o lună să le admirați și să le votați. Restul e… lectură!

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Să ne fie toamna blândă și lecturile intense!

Photo by Kaboompics .com from Pexels

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare