voteaza cartea lunii septembrie

Cartea de pe noptieră va fi cartea lunii. Votează și tu!

de / August 6th, 2019 / 216 vizualizari

Săptămâna trecută, pe noptiera mea se dădea o mică bătălie între cărțile care își așteptau rândul la citit. Tocmai adăugasem două titluri noi, cele în aștepare au coborât niște trepte. Bătălie era, vă zic. Apoi, am fost nevoită să mut toate cărțile din cameră într-o cutie și s-a făcut liniște pe noptieră. A rămas goală. Am dat noptiera de acasă pe una din vecini. Dacă am luat cărți cu mine? Da. Desigur. Bagajul nu e bagaj dacă nu conține cărți. Nu vă spun ce cărți am luat cu mine, dar vă pot spune că nu sunt puține. Nu e voie să rămân fără material de citit, deși, aici unde sunt, am citit o carte din bibliotecă și am pus ochii pe alte două. Fiecare dintre noi avem cel puțin o carte pe noptieră – dacă nu, să îmi spuneți cum reușiți. Poate că aveți biblioteca sau un raft aproape de pat. Sigur există o explicație logică. De la cărțile de pe noptieră ne-a venit ideea temei pentru septembrie. (Nu pricep de ce ne e mereu teamă că rămânem fără inspirație, inspirația e în jurul nostru.)

Astfel, luna trecută vă anunțam că: Tema de lectură pentru luna Septembrie este chiar sub nasul nostru. La propriu. Tot ce trebuie să faceți este să vă aruncați o privire către cartea/cărțile de pe noptieră și să ni le propuneți. Tema, inspirată și de această dată (a fost aici), ne-a dat ocazia să “tragem cu ochiul” la noptierele voastre. Mulțumim! Patru dintre cărțile propuse au intrat la vot, iar cea care va primi cele mai multe voturi din partea voastră, va fi cartea lunii septembrie.

Iată care sunt propunerile:

O listă semidefinitivă a celor mai îngrozitoare coșmaruri, Krystal Sutherland
Acolo unde cântă racii, Delia Owens
Născută din fum și os, Laini Taylor
Monsieur Karenin, Vesna Goldsworthy

Nu știu pe care o vedeți voi a fi cartea lunii septembrie, dar nu m-ar deranja deloc să văd o lună întreagă o copertă cu o pisică neagră. Nu, nu încerc să vă influențez, doar vă invit să votați cartea care ați vrea să fie regina lui septembrie, cartea lunii, minunata și apreciata… să mai zic? Ok, mă opresc. Voi intrați pe site, votați și lecturi minunate să aveți (trebuia să iasă o rimă mai… rimă aici, of!).

Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like & share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii OCTOMBRIE 2019!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult