world globe

Propuneri de lectură pentru un Iulie hai-hui

de / May 12th, 2019 / 112 vizualizari

Vara ne duce automat cu gândul la vacanță. Pe noi, cel puțin. Cum începe să ne zâmbească soarele și mai subțiem din stratul de haine, cum ne visăm pe plajă (neaoșă sau exotică), sau în inima munților, sau în vreo metropolă aglomerată. Câți cititori, atâtea preferințe. Dar, indiferent cât de diferite ne sunt planurile de călătorie, un lucru ne unește pe toți: cărțile din bagaj. Că doar nu aveți de gând să plecați fără ele, nu?

Până să ne pregătim bagajele, însă, propunem să ne începem deja călătoria prin intermediul cărților. Considerați acest lucru ca pe o încălzire pentru vacanță, dacă vreți – deși, la drept vorbind, cred că ne-am născut pregătiți pentru asta. Iar dorul de ducă trece greu (asta dacă trece vreodată).

Prin urmare, luna Iulie este dedicată călătoriilor de tot felul. Noi ne ocupăm de cele literare, cu speranța că nu le veți neglija nici pe celelalte. Așa că, întrebarea acestei lunii este: unde călătorim în Iulie? Propunerile de lectură pentru luna Iulie trebuie să ne poarte pașii de-a lungul globului și să ne inspire pentru aventuri viitoare. Explorăm, prin lectură, locuri unde nu am ajuns până acum, locuri unde ne-am întoarce oricând sau pe care le avem pe lista de dorințe dintotdeauna. Poate găsim între pagini motivația necesară pentru a cumpăra acel bilet de avion pe care l-am tot amânat.

Dacă titlul la care v-ați gândit nu este de găsit pe site, lăsați-ne un comentariu (aici sau pe Facebook), trimiteți-ne un mail sau apăsați pe Propune carte, în partea stângă (tot pe site). În schimb, dacă volumul pe care doriți să îl recomandați este deja pe site, apăsați pe butonul Propune această carte de sub volumul respectiv.

Ca să folosesc un îndemn din emisiunea mea preferată (The Amazing Race, pentru curioși), foarte potrivit pentru această temă: The world is waiting. Go!

P.S.: Voi pe unde veți citi anul acesta? Așteptăm poze!

Sursa foto: Photo by Porapak Apichodilok from Pexels

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare