lansare Andrei Ruse

Lansare de carte: „Despre tristețea femeilor frumoase”, de Andrei Ruse

de / May 14th, 2019 / 144 vizualizari

Ştiţi deja că aşteptăm cu mare nerăbdare să citim noua carte a lui Andrei Ruse – „Despre tristețea femeilor frumoase”. Prin urmare, ne vom duce, negreşit, la evenimentul de lansare de  sâmbătă, 18 mai, de la 18:00, la ArtHalle (Budișteanu nr. 10), la care vă invităm, cu drag, şi pe voi.

Andrei Ruse va povesti despre carte cu invitaţii săi speciali, scriitorul Florin Iaru și bloggerița Luisa Ene (Cărți, cafea și tutun).

Tot cu ocazia lansării va avea loc și o expoziție a pictorului Dragoș Bojin, ilustratorul cărții.

Vinul va fi oferit în cadrul evenimentului de Crama Aramic.

banner lansare

Despre carte:

În Despre tristețea femeilor frumoase, firescul se pierde pe neașteptate, întrupând lumi noi, aproape magice sau chiar supranaturale. Fie că este vorba despre femeia căreia îi crește un buton pentru fericire; femeia care nu a zâmbit niciodată; cea care readuce morții la viață, pictându-le chipurile; femei care rup prin gesturile lor liniaritatea timpului sau care se transformă în cărți sau în animale fioroase, fiecare personaj te poartă pe un tărâm în care fantasticul și absurdul se împletesc cu realul.

Cartea poate fi comandată online, de aici.

Rămâne stabilit, ne vedem sâmbătă!

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare