Kristina Kuzmic - lansare de carte

Am întâlnit-o pe Kristina Kuzmic la lansarea cărții ei de debut, Hold On, But Don’t Hold Still

de / March 3rd, 2020 / 580 vizualizari

Este miezul nopții, stau cu laptopul în brațe în patul meu de hotel din California cea însorită și scriu cu entuziasm despre ceea ce a fost pentru mine o întâlnire extrem de emoționantă. Sunt trează de la 6 dimineața, am condus 153 de minute la dus spre Los Angeles și 87 de minute întors în Santa Barbara (151 de mile în total), am picioarele umflate și mă dor de nu mai știu cum mă cheamă, dar nu mă interesează, azi am reușit să o întâlnesc pe Kristina Kuzmic la lansarea cărții ei de debut, Hold On, But Don’t Hold Still, de la Barnes & Noble The Grove, LA, iar asta mă face extrem de fericită!

Cine nu o știe pe Kristina, ar face bine să o caute online și să îi urmărească video-urile și postările, e o senzație de femeie!

Facebook: Kristina Kuzmic
Instagram: kristinakuzmic
Twitter: KristinaKuzmic
YouTube: Kristina Kuzmic

Kristina Kuzmic și-a făcut ca scop înveselirea semenilor săi. Nu este ceva ce a anticipat vreodată să facă, dar după ce a emigrat în America din Croația în timpul războiului și s-a confruntat ulterior cu mai multe provocări (divorț, mamă singură, sărăcie, depresie, gânduri sinucigașe…), Kristina și-a dorit să fie pentru alții ceea ce ar fi avut nevoie ca cineva să fi fost pentru ea în timpul celor mai întunecate ore. Acum, cu peste un miliard de vizionări video, Kristina oferă publicului său încurajări, speranță și umor, dintr-un rol pe care nu se aștepta niciodată să îl joace: cel de model de urmat. După lansarea ei în emisiunea lui Oprah, Kristina s-a descurcat singură, a creat videoclipuri originale, autentice centrate pe maternitate și creșterea copiilor și jonglarea provocărilor vieții. Mesajele ei rezonează cu mame, tați și chiar cu cei care nu au copii. Și-a făcut rapid un nume ca părinte creativ, dar fără pretenții, dar și ca speaker și comediant motivațional de renume mondial. Prima ei carte, Hold On, But Don’t Hold Still, a fost lansată la Penguin Random House în februarie 2020.

Lansarea de la Barnes & Noble The Grove a fost mai mult întâlnirea unor femei senzaționale din comunitatea pe care Kristina a reușit să o construiască în jurul postărilor ei. Act first and feelings will follow, ne-a motivat ea, things don’t always happen for a reason, but give each happening a purpose.

În fața noastră, Kristina a părut emoționată și cu greu și-a ținut lacrimile în timp ce povestea despre evenimentele din viața ei. Era autentică, așa cum mă așteptam să fie, urmărindu-i video-urile. A fost deosebit față de lansările noastre clasice: întâlnirea a început cu un video de câteva minute în care povestea, în modul ei haios, despre apariția cărții, nașterea ei (mimând nașterea naturală a cărții și tratând-o ulterior ca pe un bebeluș în cărucior, hrănit la sân sau diversificat), nașterea audio-book-ului aferent, emoțiile primirii coletului cu primul exemplar fizic… A urmat apoi lectura introducerii de către autoare, iar punctul forte al serii a fost sesiunea de Q&A (întrebări și răspunsuri). Kristina este cât se poate de deschisă și sinceră în ce privește lupta ei cu anxietatea, depresia, divorțul și sărăcia, iar asta le dă femeilor care o urmăresc speranța că vor depăși obstacolele cu care se confruntă. Peste 60 de femei (și 3 bărbați ce păreau veniți de voie bună și nesiliți de nimeni) au ascultat-o cu lacrimi în ochi, iar apoi la rândul lor au împărtășit din viața lor și din problemele cu care se confruntă ele. La final, pe rând, după cum am stat în sală, am fost invitate să luăm autografe. Când m-a îmbrățișat, cred că m-am scăpat puțin pe mine de emoție.

Evenimentul a fost cu înscriere pe bază de taxă, care a cuprins și un exemplar din carte. Și mi se pare atât de normal! Ce vreau să zic eu de fapt e, luați aminte: O LANSARE DE CARTE LA CARE SE PLĂTEȘTE BILET DE INTRARE ȘI UNDE ACHIZIȚIONAREA CĂRȚII ESTE OBLIGATORIE! În total, am plătit 144 lei pentru a participa la lansarea cărții Hold On, But Don’t Hold Still: Hope and Humor from My Seriously Flawed Life de Kristina Kuzmic. Și nu regret o clipă, au fost o investiție în mine și sufletul meu!

Poză de azi pe pagina de Facebook a Kristinei:

Kristina Kuzmic, Barnes & Noble Events, The Grove

Este ora 1 și somnul e zburat clar. De entuziasm, de adrenalina momentului. Abia aștept zborul spre casă, să savurez fiecare pagină. Voi avea doar 29 de ore la dispoziție, ce-i aia! Abia pot să o las din mână de drag și emoție, aș citi-o toată în noaptea asta, probabil, dacă mâine nu ar trebui să fiu la birou. Sper doar ca vreo editură din România să cumpere drepturile de publicare a cărții, căci este de-a dreptul motivațională!

Comandă cartea la Libris, aici, sau la Okian, aici>>

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # # # #

Patricia Lidia

Inginer, femeie și mamă în viața reală, autor de texte pentru copii și jurnalist cultural neoficial în viața virtuală...

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare