mărțișoare literare

Mărțișoare literare. Votați cartea lunii martie!

de / February 4th, 2018 / 447 vizualizari

Ultimele zile mi-au dau impresia că primăvara ne bate la ușă. Cerul albastru, păsările, soarele, chipurile oamenilor luminate de razele soarelui, toate acestea mă duc cu gândul la primăvara ce se găbește să-și intre în drepturi. E adevărat că anotimpurile nu mai sunt ce erau odată, că acum poate să fie soare, iar mâine să ne trezim cu zăpada până la genunchi, dar nu pot să nu visez la haine ușoare, la ochelari de soare, la zambile și ghiocei. Dacă luna aceasta ne delectăm cu povești de dragoste, luna viitoare ne vom bucura de atenții care mai de carte mai… înflorite.

Am ales tema lunii martie cu gândul la prima zi, acea zi în care suntem înconjurate de toate simbolurile primăverii, ziua în care florile par să înflorească pentru prima dată în an, iar noi, fetele, femeile, suntem în centrul atenției: Ce carte ați purta în piept, cu mândrie, o lună întreagă? Ce carte ați alege să vă reprezinte și de ce? Ce carte ar fi mărțișorul ideal? În urma întrebărilor de mai sus, am primit o serie de posibile mărțișoare numai bune de purtat, în genți, în piept, în suflet. Cele patru titluri norocoase, cele care se află acum în pieptul primei pagini a sitului nostru, vă așteaptă să le acordați voturile voastre. Cea care va primi cele mai multe voturi până la finalul lunii, va purta titlul de cartea lunii martie.

Iată care sunt propunerile:

Muza, de Jessie Burton
Fata cea bună, de Mary Kubica
Cele trei fiice ale Evei, de Elif Shafak
Prietenea mea genială, de Elena Ferrante

Ați citit cărțile? Ați citit alte cărți semnate de autoare? Vă place o coperta sau alta? Indiferent care vă sunt motivele, noi vă așteptăm să votați cartea pe care ați purta-o în piept în luna martie. Intrați pe site (aici) și votați. În luna martie ne vom putea lăuda cu un mărțișor literar, cel mai apreciat dintre toate. Dacă vă doriți ca o anume carte să fie cartea lunii martie, să știți că puteți influența votul. Lăsați câteva impresii despre cartea preferată, mai jos, în comentarii. Atrageți atenția asupra ei, convingeți și alți cititori să o voteze.

Nu uitați! Fiecare dintre voi poate vota o singură carte, o singură dată. Nu trebuie neapărat să o fi citit! Dacă vreți ca o anumită carte să primească cele mai multe voturi, invitați-vă și prietenii (cu like&share).

Cum votați? Simplu: intrați în club, vă logați în contul vostru și acordați votul uneia dintre cele patru cărți propuse.

Vreau să votez acum!

* Click pe titluri, mai sus, pentru a afla detalii despre cărți.
** Rămâneți alături de noi pentru a afla tema lunii APRILIE!

# # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult