Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > Muza

Muza

scrisa de Jessie Burton

Muza de Jessie Burton Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Muza 35.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Jessie Burton
Traducator (i): Veronica D. Niculescu
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 978-606-779-237-9
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Bestsellerul nr. 1 în Sunday Times, 2016 ♦ Bestseller New York Times ♦ Bestseller Radio 4`s Book at Bedtime ♦ Nominalizat pe lista scurtă la British Book Awards Fiction Book of the Year 2016 ♦ Nominalizat pe lista scurtă la Books Are My Bag Readers Awards 2016 ♦ Selectat de Richard & Judy Book Club 2017 ♦ Tradus în peste 30 de țari.

Seducător, captivant, cu o bogată paletă de personaje, locuri, idei și emoții, degajând un suspans bine dozat, Muza e un roman de neuitat despre aspirație și identitate, dragoste și obsesie, autenticitate și decepție. O poveste despre două tinere femei – o pictorița debutantă din anii `30 în Spania și o imigrantă din Caraibe, dornică să ajungă scriitoare în Londra anilor `60 – legate prin misterul din jurul unui tablou regăsit.


Carti similare cu Muza

Pe drum

Pe drum

de Jack Kerouac

mai mult
Pianista

Pianista

de Elfriede Jelinek

mai mult
Intreaba praful

Intreaba praful

de John Fante

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!