Toamna patriarhului

scrisa de Gabriel Garcia Marquez

Toamna patriarhului de Gabriel Garcia Marquez Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Toamna patriarhului 28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Gabriel Garcia Marquez
Numar de pagini: 256 pagini
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Garcia Marquez afirma: Este un poem despre singuratate si putere. Literar, cartea cea mai importanta, cea care poate sa ma salveze de la uitare, este Toamna patriarhului…

A fost romanul care m-a facut cel mai fericit scriindu-l, caci este cel pe care am vrut dintodeauna sa-l scriu si, in acelasi timp, cel in care mi-am impartasit plenar propiile experinte si confesiuni...Intr-adevar, este un roman-marturie, o autobiografie incifrata..

[.......]

Toamna patriarhului, romanul sau preferat – dupa cum marturiseste insusi autorul –, transforma intr-o poveste trepidanta si incarcata de accente vizionare periplul absurd al unui dictator singuratic si grotesc. Coruptia si jocurile politice de culise, lupta pentru putere sunt teme universale, extrem de actuale, care poarta amprenta distincta si inconfundabila a scriiturii lui Gabriel García Márquez.

Magnific... superb... Un fascinant portret arhetipal al patologicului tiran fascist. García Márquez este la fel de coplesitor ca Melville si Dostoievski.
New York Times


Carti similare cu Toamna patriarhului

Durabila iubire

Durabila iubire

de Ian McEwan

mai mult
Fulger in plina vara

Fulger in plina vara

de P. G. Wodehouse

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ON
Recenzii: 0
Carti citite: 109

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125